Hvordan Forbedre Avdelingen Din

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forbedre Avdelingen Din
Hvordan Forbedre Avdelingen Din

Video: Hvordan Forbedre Avdelingen Din

Video: Hvordan Forbedre Avdelingen Din
Video: FLT nettside og hvordan gjøre avdelingen synlig på Facebook 2024, April
Anonim

Uansett hvor streng sjef du er, og uansett hvor god disiplinen i avdelingen din er, er dette ikke en indikator på produktivt arbeid. Ansatte kan komme på jobb i tide og sitte ved skrivebordet hele dagen, bare distrahert av lunsj, men arbeidskraftens produktivitet vil forbli lav, og prosjektgjennomføringen vil bli forsinket på ubestemt tid. Som sjef må du forbedre avdelingen din, og det er mange muligheter for det.

Hvordan forbedre avdelingen din
Hvordan forbedre avdelingen din

Bruksanvisning

Trinn 1

Avdelingen din skal være et team som samles av felles mål og mål. Tenk gjennom og beskriv alle de teknologiske prosessene som utføres av avdelingen din, og tildel klart definert ansvar til hver person. Snakk med alle, forklar den ansatte hvilken rekke oppgaver som må løses av ham og legg vekt på hvor viktig hans arbeid er for hele teamet.

Steg 2

For å løse noen individuelle oppgaver, opprett grupper av ansatte i avdelingen din, ta hensyn til deres psykotype og personlighetstrekk for hver. Med denne tilnærmingen vil disse "mikroteamene" selvregulere og utføre det tildelte arbeidet med maksimal effektivitet.

Trinn 3

For at avdelingsmedarbeiderne skal forstå og se den overordnede oppgaven, være interessert i gjennomføringen, holder du ukentlige eller månedlige planleggingsmøter, der ansatte skal analysere utført arbeid og skissere trinnene som må fullføres for neste rapporteringsperiode. På slike planleggingsmøter vil teamet kunne se og evaluere bidragene til alle, så det vil være færre mennesker som vil svikte kollegene og ikke fullføre arbeidet i tide.

Trinn 4

Motivasjon er en flott ting. Når dine ansatte er interessert i sluttresultatet av avdelingens arbeid, vil produksjonen øke betydelig. Du har som avdelingsleder muligheten til å påvirke mengden vesentlig godtgjørelse. Bruk denne muligheten til å stimulere så vel som muntlig takk. De er også viktige for dine underordnede, som vil forstå at deres arbeid merkes og deres innsats blir verdsatt.

Trinn 5

Aldri få favoritter og favoritter. Teamet må vite at den økonomiske verdien av arbeidet til hvert av medlemmene bare avhenger av kvaliteten på utførelsen av arbeidet som er betrodd ham.

Anbefalt: