Hvordan Skrive Anbefalinger For Arbeid

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skrive Anbefalinger For Arbeid
Hvordan Skrive Anbefalinger For Arbeid

Video: Hvordan Skrive Anbefalinger For Arbeid

Video: Hvordan Skrive Anbefalinger For Arbeid
Video: Resultater fra oppfølgingsstudie av BTI nøkkelkommuner og anbefalinger for videre arbeid. 2024, April
Anonim

Referanser fra tidligere jobber er påkrevd i nesten alle selskaper. Derfor må du være spesielt forsiktig når du kompilerer dem. De kan godt bli et avgjørende argument når du velger en kandidat til en ledig stilling.

Hvordan skrive anbefalinger for arbeid
Hvordan skrive anbefalinger for arbeid

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er bedre å begynne å utarbeide en anbefaling ved å indikere arbeidsperioden i stillingen. Hvis ett selskap hadde mer enn ett, kan du liste dem alle, og starte med det minste.

Steg 2

Vær spesielt oppmerksom på arbeidsoppgavene du utførte i løpet av arbeidet. Beskriv så detaljert som mulig hva du gjorde, hvilke ferdigheter og kunnskaper du brukte.

Trinn 3

Hvis du forbedret kvalifikasjonene dine mens du studerte i løpet av arbeidet ditt, må du huske å nevne dette i anbefalingen. Oppgi kursene og opplæringene du har deltatt på og skriv hvilket dokument du har om dette.

Trinn 4

I tilfelle at fortjenesten ble notert av selskapets ledelse, hengte bildet på æresstyret, du mottok sertifikater eller tilleggsutmerkelser, fortell oss om dette i anbefalingen. Skriv når det var, og for hvilke prestasjoner du ble tildelt.

Trinn 5

Videre i anbefalingen bør det komme en beskrivelse av de karaktertrekkene dine som bidrar til vellykkede aktiviteter. De er forskjellige for hvert yrke. En salgssjef trenger selvsikkerhet, optimisme og karisma, en lege trenger samvittighetsfullhet, nåde og kjærlighet til mennesker, en ingeniør trenger utholdenhet og nøyaktighet, etc.

Trinn 6

Ikke overbelast anbefalingene med unødvendig informasjon. Informasjon om tilgjengeligheten av rettigheter, kunnskaper i fremmedspråk, uteksaminert eller ufullstendige høyere utdanningsinstitusjoner finnes i ditt CV. Skriv bare om hva som var direkte relatert til aktivitetene dine i selskapet.

Trinn 7

Skriv anbefalingene selv, og send dem til godkjenning til direktøren eller avdelingslederen. Han har rett til å være helt enig med dem eller gjøre sine egne justeringer. Skriv ut den endelige versjonen, signer med ledelsen og fest selskapsforseglingen.

Anbefalt: