Hvordan Finne En Regnskapsfører

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne En Regnskapsfører
Hvordan Finne En Regnskapsfører

Video: Hvordan Finne En Regnskapsfører

Video: Hvordan Finne En Regnskapsfører
Video: Hvordan føre regnskap: Slik avstemmer du bank på kun 10 minutt 2024, Kan
Anonim

Det er mange regnskapsførere nå, og det ser ut til at det ikke burde være noen problemer med å finne dem. Men denne stillingen er så viktig at selv kandidater med god arbeidserfaring kan vise seg å være inhabil. I tillegg er det direkte svindlere blant folket i dette yrket.

Regnskapsførere er grundige mennesker
Regnskapsførere er grundige mennesker

Bruksanvisning

Trinn 1

Identifiser måter å teste kompetansen til den nødvendige regnskapsføreren. Siden regnskapsførere jobber på forskjellige områder og noen ganger utfører andre oppgaver, vil metodene for verifisering være forskjellige for alle. Forbered verbale spørsmål for å observere hvor raskt kandidaten fullfører oppgaven. Og forbered oppgaver for et skriftlig svar i form av en typisk arbeidssituasjon.

Steg 2

Annonser en ledig stilling. Mange regnskapsførere vil svare, så det nytter ikke å betale penger for rekruttering til rekrutteringsbyråer. De vil fremdeles ikke være i stand til å velge en kandidat slik at han fullt ut tilfredsstiller nyansene i arbeidet ditt.

Trinn 3

Gjør et gruppeintervju og identifiser de mest lovende medarbeiderne. For å gjøre dette, inviter flere regnskapsførere til intervju samtidig. Ordne noe som et "rundt bord" for dem. Og still de muntlige spørsmålene som ble utarbeidet i trinn 1. Du vil få muligheten til å observere mennesker og velge de som er best egnet ikke bare for graden av profesjonell opplæring, men også for personlige egenskaper.

Trinn 4

Gjennomfør 2. trinn i intervjuet. Nå er det nødvendig å velge en fra flere kandidater. Det er allerede fornuftig å intervjue hver enkelt individuelt. Og ikke glem å gi testen i form av en skriftlig oppgave som du tegnet i trinn 1.

Anbefalt: