Hvordan Finne En Jobb Som Regnskapsfører Hjemme

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne En Jobb Som Regnskapsfører Hjemme
Hvordan Finne En Jobb Som Regnskapsfører Hjemme

Video: Hvordan Finne En Jobb Som Regnskapsfører Hjemme

Video: Hvordan Finne En Jobb Som Regnskapsfører Hjemme
Video: How to get Remote Accounting Jobs & Work from Home Accounting Jobs 2024, Kan
Anonim

Å jobbe hjemme som regnskapsfører er en av typer outsourcing. Og som enhver outsourcing, har den sine fordeler for både arbeidsgiveren og regnskapsføreren. Hvis du føler deg trygg blant tall, transaksjoner og fakturaer, kan du prøve deg selv i rollen som besøkende regnskapsfører.

Hvordan finne en jobb som regnskapsfører hjemme
Hvordan finne en jobb som regnskapsfører hjemme

Bruksanvisning

Trinn 1

For å finne en regnskapsfører hjemme, må du først bestemme sirkelen av potensielle arbeidsgivere. Faktum er at ikke alle selskaper effektivt kan samarbeide med en besøkende regnskapsfører. Vellykket og praktisk samarbeid for begge parter avhenger av minst tre faktorer: • av mengden kommersielle transaksjoner som utføres per måned, • antall ansatte i bedriften, • fra skattesystemet der firmaet er lokalisert. Siden disse spørsmålene vanligvis er ansvarlig for en regnskapsfører, er kretsen av arbeidsgivere som du potensielt kan jobbe med begrenset til små bedrifter, representanter for den såkalte småbedriften. Det er vanskelig å definere arbeidsgivere nærmere, siden ingen av de objektive kriteriene kan bli strengt definerende.

Steg 2

Send inn en annonse i avisen med teksten "Regnskapstjenester". Erfaringene viser at det først vil være vanskelig å finne arbeidsgivere, men hvis du etablerer deg selv som en verdig profesjonell, i henhold til lovene fra jungeltelegrafen, vil du bli tilbudt en jobb av gründerne selv.

Trinn 3

Hvis den første innkjøpet av klienter ikke går bra, kan du prøve å ta en jobb hos et regnskaps outsourcingfirma. Å jobbe i det vil gi deg minst to nyttige ferdigheter for fremtiden. • For det første vil du få erfaring med slikt arbeid, som kommer til uttrykk både i kommunikasjon med kunder og i parallellregnskap av flere selskaper, noe som er en ganske verdifull kvalitet for en regnskapsfører hjemme. • For det andre vil du skaffe deg bekjentskaper og forbindelser med småbedriftsledere og gründere, samt lære hvordan du skal kommunisere riktig med representanter for skattemyndigheter, siden kontakt med reguleringsstrukturer også vanligvis er en regnskapsfører. Med slik erfaring og forbindelser i fremtiden vil det være mye lettere for deg å finne en jobb som regnskapsfører hjemme.

Anbefalt: