Hvordan Registrere Landprivatisering

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Registrere Landprivatisering
Hvordan Registrere Landprivatisering

Video: Hvordan Registrere Landprivatisering

Video: Hvordan Registrere Landprivatisering
Video: Dream Home - Part 2 - Registration of Land . 2024, Kan
Anonim

Land er ikke bare en naturressurs og et middel for jordbruksproduksjon, men også grunnlaget for livet. Tomteeierskap er den vanligste typen jordtittel.

Hvordan registrere landprivatisering
Hvordan registrere landprivatisering

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du registrerer grunneier, må du bestemme på hvilket grunnlag du skal anskaffe en tomt. Hvis du er eier av en eiendom registrert tidligere enn juli 1990, vil du motta tomten gratis. I andre tilfeller må du løse inn tomten til matrikkelverdien.

Steg 2

Søk distriktsadministrasjonen om landprivatisering. Legg ved søknaden et matrikkelpass av tomten, samt et teknisk pass for eiendom og et attest. Avslutt en salgs- og kjøpsavtale (gratis overføring) for land og registrer den hos Federal Registration Service. Motta et sertifikat om 2 uker.

Trinn 3

Hvis du vil registrere eierskap til jord for å drive et personlig eller forstads datterselskap, må du søke distriktsadministrasjonen om å få en tomt. I applikasjonen din, angi størrelsen og plasseringen av nettstedet, samt formålet med bruken. Om en måned vil du motta et svar fra administrasjonen om tildeling av eiendommen til eiendommen gratis, eller mot et bestemt gebyr. I neste trinn, kontakt Federal Registration Service for å få et sertifikat med en beslutning om levering av en tomt og en inngått kontrakt.

Trinn 4

For å erverve tomteeierskap for bygging, må du søke om deltakelse i auksjonen (auksjon eller konkurranse), som blir utført av den lokale administrasjonen, for levering av tomter for bygging. Hvis du vinner budet, må du signere referatet av budresultatene og kjøps- og salgsavtalen. Deretter sender du disse dokumentene til Federal Registration Service.

Trinn 5

Du kan også kjøpe land som eies av følgende alternativer: kjøp, mottak under en gaveavtale eller under en utvekslingsavtale fra organisasjoner eller borgere.

Anbefalt: