Hvordan Planlegge En Dag / Tre

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Planlegge En Dag / Tre
Hvordan Planlegge En Dag / Tre

Video: Hvordan Planlegge En Dag / Tre

Video: Hvordan Planlegge En Dag / Tre
Video: Вяжем дома - Мария Ковалёва 1 видео урок - Основы вязания крючком 2024, Kan
Anonim

I organisasjoner der det er nødvendig med døgnvakt, brukes tidsplanen en dag etter tre. Når du sammenstiller det, er det nødvendig å bli ledet av normene i arbeidslovgivningen. Betaling for en slik arbeidsform gjøres i henhold til den oppsummerte regnskapsføringen av arbeidstiden. Dokumentet er godkjent etter ordre fra direktøren, hver ansatt blir kjent med tidsplanen ved mottakelse.

Hvordan planlegge en dag / tre
Hvordan planlegge en dag / tre

Nødvendig

  • - dokumenter fra foretaket;
  • - bemanningsbord;
  • - produksjonskalender;
  • - kalkulator;
  • - arbeidslovgivning;
  • - bestillingsskjema for godkjenning av timeplanen.

Bruksanvisning

Trinn 1

Arbeidsplanen for en dag / tre er utarbeidet av avdelingsleder (service). Dokumentet fikser datoene for å gå på jobb, samt begynnelsen og slutten av arbeidsdagen. For å i utgangspunktet unngå overtid og overtid i timeplanen, er det nødvendig å beregne normene for arbeidstid. Løs dem i selskapets interne arbeidsforskrifter, og gjør hver spesialist i den strukturelle enheten kjent mot mottak.

Steg 2

Bruk produksjonskalenderen til å bestemme normene for arbeidstid. Når du planlegger arbeidet en dag / tre, må du huske at den årlige permisjonen til ansatte bør utelukkes fra beregningen.

Trinn 3

Beregn antall timer i året timeplanen blir tegnet for. For å gjøre dette må du ta hensyn til en 40-timers uke for ikke å bryte loven. Bestem antall uker i 12 kalendermåneder. Multipliser dem med 40.

Trinn 4

Bestem antall ferietimer per ansatt. For å gjøre dette må du multiplisere 40 med antall uker på 28 kalenderdager, det vil si med 4. Du får 160 timer.

Trinn 5

Trekk antall ferietimer per ansatt fra antall timer per år. Del resultatet med 24 (antall timer på en dag). Dermed vil du beregne antall arbeidsdager i løpet av et år.

Trinn 6

Del antall kalenderdager i et år med antall virkedager på 12 måneder. Resultatet er antall ansatte som skal jobbe på en dag / tre plan.

Trinn 7

Lag en tidsplan. I den første kolonnen skriver du inn serienumrene, i den andre - personopplysninger og stillinger til ansatte, i den tredje - personellnummer på ansatte. Deretter skriver du ned måneden i tall. Bestem datoene for besøk på arbeidsplassen til hver spesialist, og følg rekkefølgen. Etter en arbeidsdag skal ansatte ha tre dager fri.

Trinn 8

Introdusere hver ansatt på avdelingen med tidsplanen for måneden mot mottakelse. Lag en ordre for godkjenning av utarbeidet dokument. Nummer det, dater det. Ansatte skal signere og datere på bekjentskapslinjen.

Anbefalt: