Hvordan Ordne Et Prosjektarbeid

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ordne Et Prosjektarbeid
Hvordan Ordne Et Prosjektarbeid

Video: Hvordan Ordne Et Prosjektarbeid

Video: Hvordan Ordne Et Prosjektarbeid
Video: Hvordan utføre en Prosjektplanlegging? 2024, Kan
Anonim

Mange ønsker å forbedre leiligheten eller huset sitt på en eller annen måte. Ombygging er en mulig løsning. Slikt arbeid er en forstyrrelse av husets struktur, derfor må det være riktig innrammet. Hva er nødvendig for dette?

Hvordan ordne et prosjektarbeid
Hvordan ordne et prosjektarbeid

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn et designbyrå som passer dine behov. I dette tilfellet anbefales det å gjøre deg kjent med arbeidet som allerede er fullført, og vurderingene av kundene til dette selskapet.

Steg 2

Forklar de ansattes ansatte generelt sett hvordan du vil at hjemmet ditt skal se ut etter ombygging. Samtidig er det bra å ha med deg noen magasinutklipp, bilder du liker, kataloger osv.

Trinn 3

Basert på leilighetsplanen som ble oppnådd ved BTI, tegner du en omtrentlig skisse av overføring av åpninger, rørleggerarbeid, tilsetning eller fjerning av veggskiller.

Trinn 4

Lag et arbeidsutkast som inkluderer:

- planer for individuelle rom i leiligheten;

- planer for veggsveiping (materialene som er planlagt å brukes er angitt);

- planer for takkonstruksjon;

- plantegninger (også med angivelse av materialer);

- en plan for plassering av elektriske ledninger.

Trinn 5

Hvis det under endring av leiligheten antas at det er noen ikke-standard interiørelementer, overlater designeren utførelsen av tegningene av disse produktene.

Trinn 6

Kontakt designorganisasjonen med en pakke med disse dokumentene for en undersøkelse. Eksperter bør vurdere muligheten for ombygging av lokalene, i samsvar med prosjektet.

Trinn 7

Når du er enig i ombyggingen med designorganisasjonen og mottatt en positiv ekspertuttalelse, kan du kontakte BTI for å endre gjeldende tekniske pass for boligen.

Trinn 8

Ansett arbeidere til byggearbeid (vanligvis leverer designbyråer slike tjenester selv, eller i mangel av slike, oppgi kontaktnumrene til teamene).

Trinn 9

Utfør med designeren som jobbet med prosjektet ditt, en kontrakt om arkitektonisk tilsyn med overholdelse av utførelsen av arbeidet med prosjektet. Når alt arbeidet er fullført, må du akseptere objektet, og hvis det ikke er mangler, avgjør med prosjektdeltakerne.

Anbefalt: