Hvordan Få En Deltidsjobb For En Fast Jobb

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få En Deltidsjobb For En Fast Jobb
Hvordan Få En Deltidsjobb For En Fast Jobb

Video: Hvordan Få En Deltidsjobb For En Fast Jobb

Video: Hvordan Få En Deltidsjobb For En Fast Jobb
Video: Butikkmedarbeider, arbeidsoppgaver 2024, Kan
Anonim

Deltidsarbeid er en form for arbeidsforhold mellom en ansatt og en arbeidsgiver. Det kan være internt og eksternt. Når en deltidsarbeider må overføres til permanent basis, kan dette gjøres ved overføring eller oppsigelse. Det er ingen klar forklaring på dette i loven. Med en intern deltidsjobb vil det være mest korrekt å formalisere denne prosedyren gjennom en overføring, med en ekstern - gjennom oppsigelse.

Hvordan få en deltidsjobb for en fast jobb
Hvordan få en deltidsjobb for en fast jobb

Nødvendig

  • - ansattes dokumenter;
  • - arbeidslovgivning;
  • - dokumenter fra foretak;
  • - sel av organisasjoner;
  • - personaldokumenter;
  • - lønn.

Bruksanvisning

Trinn 1

Når en ansatt jobber i to stillinger i samme selskap, kalles dette en intern deltidsjobb. Når du starter en ny jobb, bør en fast ansatt skrive en uttalelse adressert til direktøren for selskapet. I det må han uttrykke sin forespørsel om overføring fra en deltidsjobb til hovedstillingen.

Steg 2

Søknaden er grunnlaget for å endre vilkårene i en arbeidsavtale med en deltidsjobb. Dette kan gjøres ved hjelp av en tilleggsavtale. Det indikerer at deltidsjobben nå er hovedjobben. Den ansattes lønn må fastsettes i samsvar med bemanningstabellen. En ansatt registrert på permanent basis har rett til å motta full lønn.

Trinn 3

Lag en ordre i form av T-8. Angi i det faktum å overføre deltidsjobben til permanent basis. La deg lede av artikkel 66 i den russiske føderasjonens arbeidskode. Oppgi vilkårene for arbeidsforholdet som er endret. Skriv personopplysningene til den ansatte, gjør ham kjent med bestillingen. Bekreft dokumentet med selskapsforseglingen, signaturen til en autorisert person.

Trinn 4

Lag en oppføring i deltidsarbeidsboken. Den bør inneholde faktumet om avslutning av deltidsarbeidsforhold og permanent opptak til samme stilling.

Trinn 5

I tilfelle en ekstern deltidsjobb, i dette tilfellet, vil oversettelsen være upassende. En deltidsansatt bør trekke seg fra den andre stillingen og sende inn et dokument som bekrefter oppsigelsen til personaloffiseren på hovedstedet. Etter å ha laget en oppsigelsesopptegnelse med deltidsansatte i personalavdelingen, bør den ansatte gå gjennom prosedyren for oppsigelse fra hovedstillingen. Videre gjøres en full beregning og en arbeidsbok deles ut.

Trinn 6

Arbeidstakeren skal levere de nødvendige dokumentene (inkludert arbeidsboken) til arbeidsgiveren der han jobbet deltid. På grunnlag av søknaden bør arbeidstakeren med en anmodning om opptak til stillingen inngå en ny ansettelseskontrakt, utstede en ordre i T-1-skjemaet, gjøre en oppføring i arbeidsboken sin.

Anbefalt: