Hvordan Få Jobb I UBEP

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Jobb I UBEP
Hvordan Få Jobb I UBEP

Video: Hvordan Få Jobb I UBEP

Video: Hvordan Få Jobb I UBEP
Video: Hvordan få jobb i Norge - Give a Job 2024, Kan
Anonim

Jobber i offentlige etater som Economic Crime Department har alltid vært prestisjetunge. Tjenesten her gir en stabil lønn og et tydelig hierarkisk stillingssystem. Tjenesten er spesielt attraktiv for gårsdagens nyutdannede ved høyere og videregående utdanningsinstitusjoner. Seniorstudenter er seriøse når det gjelder deres fremtidige livsvalg og ønsker å få en god jobb og betale for arbeidet sitt.

Hvordan få jobb i UBEP
Hvordan få jobb i UBEP

Nødvendig

  • - utdanningsbevis;
  • - kopi av passet
  • - sertifikater fra dermatovenerologiske og nevropsykiatriske dispenserer om manglende legitimasjon;
  • - et dokument som bekrefter at dine slektninger og du ikke har noen kriminell historie;
  • - avslutning av en medisinsk undersøkelse;
  • - konklusjon om bestått spesielle psykologiske tester og intervjuer.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å søke jobb i Kontoret for bekjempelse av økonomiske forbrytelser, må du ha en videregående eller høyere utdanning i juridiske, tekniske eller økonomiske profiler. Toppledelse har vanligvis grader med høyere utdanning i økonomi eller jus.

Steg 2

Prøv å komme så nært som mulig til å jobbe i avdelingen for økonomisk kriminalitet mens du er ferdig med det siste året. Du kan gå gjennom en innledende og industriell praksis for å se på systemets arbeid fra innsiden. Hvis du får positive egenskaper under øvelsen, vil dette bidra til å komme inn i tjenesten deres.

Trinn 3

Snakk med venner og familie om ledige stillinger. Kontakt dekankontoret til fakultetet der du studerer om mulige ledige jobber. Det er sannsynlig at ønsket alternativ blir funnet.

Trinn 4

Gå til HR-avdelingen for en liste over dokumenter som du trenger for å få jobb. Hvis de ikke har ledige plasser, vil du bli inkludert i kandidatlisten.

Trinn 5

Forbered en pakke med dokumenter:

- utdanningsbevis;

- kopi av passet

- sertifikater fra dermatovenerologiske og nevropsykiatriske dispenserer om manglende legitimasjon;

- et dokument som bekrefter at dine slektninger og du ikke har noen kriminell historie;

- avslutning av en medisinsk undersøkelse;

- konklusjon om gjennomføring av spesielle psykologiske tester og intervjuer (gjennomført innen to dager) med bekreftelse av egnetheten til stillingen.

Trinn 6

Send inn 4 bilder av et bestemt format til HR-avdelingen for liming i din personlige fil og ID. Angi alle personlige data i den personlige filen og legg ved kopier av dokumenter. Hvis du blir bedt om det, gi et attest fra politistasjonen på bostedet, en beskrivelse fra studiestedet. Den lokale politimannen vil avhøre naboene dine. Etter at alt verifiseringsarbeidet er fullført, informerer personalavdelingen ved Kontoret for bekjempelse av økonomisk kriminalitet deg om avgjørelsen.

Anbefalt: