Hvordan Registrere En Egen Underavdeling

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Registrere En Egen Underavdeling
Hvordan Registrere En Egen Underavdeling

Video: Hvordan Registrere En Egen Underavdeling

Video: Hvordan Registrere En Egen Underavdeling
Video: Registrere Enkeltmannsforetak 2024, Kan
Anonim

Tatt i betraktning størrelsen på bøter for tidlig skatteregistrering av en egen underavdeling, er det nødvendig å ta prosedyren for registrering og registrering på alvor. Med riktig overholdelse av enkle regler trenger du ikke lenger å frykte mulige negative resultater av skatterevisjon.

Hvordan registrere en egen underavdeling
Hvordan registrere en egen underavdeling

Nødvendig

  • - konstituerende dokumenter
  • - bestemmelse om åpning av en egen underavdeling

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem hvilken type separat underavdeling du åpner: en filial, et representasjonskontor eller bare en uavhengig underavdeling. Når du åpner en filial, er det nødvendig å endre selskapets charter, og deretter godkjenne regelverket for filialen og gi filialen eiendom. Når du åpner et representasjonskontor, ellers en geografisk separat underavdeling, er det nødvendig å utpeke åpningen i de inngående dokumentene og utarbeide en bestemmelse på grunnlag av hvilken dens aktiviteter vil fortsette. Hvis du åpner en egen underavdeling, som verken er en filial eller et representasjonskontor, reguleres opprettelsen av dens struktur og spesifikasjonene av aktiviteter i fremtiden bare av lederens rekkefølge. Når du har bestemt deg for hvilken type underavdeling du trenger å åpne, ta en beslutning om opprettelsen og dokumenter åpningen.

Steg 2

Godkjenn forskriften om etablering av en egen underavdeling. I en slik stilling er det nødvendig å angi navn, eierform, rettigheter og forpliktelser. Gjør deretter endringer i de grunnleggende dokumentene til den viktigste juridiske enheten der det åpnes en egen underavdeling. Deretter utnevner du lederen for en egen underavdeling og definerer hans krefter.

Trinn 3

Gi beskjed til skattekontoret om opprettelsen av enheten. Vær oppmerksom på at det er nødvendig å varsle det nøyaktige skattekontoret der hovedkontoret ditt er registrert. Du får en måned til å utføre denne prosedyren fra dagen for åpningen av en egen underavdeling.

Trinn 4

Registrer en egen underavdeling. Det er viktig å huske at registreringen av en egen underavdeling skjer allerede i inspeksjonen som underavdelingen tilhører. Hvis en underavdeling åpnes i en annen by eller region, sender skattekontoret selvstendig registreringsdataene fra hovedkontoret til inspektoratet på stedet for den separate underavdelingen.

Anbefalt: