Hvordan Få Jobb I En Bank

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Jobb I En Bank
Hvordan Få Jobb I En Bank

Video: Hvordan Få Jobb I En Bank

Video: Hvordan Få Jobb I En Bank
Video: Jobba på bank 2024, Kan
Anonim

Mange av oss anser å jobbe i en bank som prestisjetung og høyt betalt. Derfor opplever bankene ikke mangler i kandidater til ledige stillinger. Nyutdannede fra spesialiserte universiteter finner ofte jobber i banker etter gjennomføring av pre-diplompraksis.

Hvordan få jobb i en bank
Hvordan få jobb i en bank

Bruksanvisning

Trinn 1

Når det gjelder jobb i en bank, er en arbeidsgiver som regel ikke bare interessert i å ha et vitnemål som spesialitet, men også i datakunnskaper, evnen til å analysere og kompetent formulere tanker. Gjør deg derfor klar for det faktum at du ved intervjuet blir bedt om å skrive ut et brev eller et notat, og vil bli tilbudt å lage en liten beregning, tegne tabeller og grafer.

Steg 2

Når du søker i en bank, er det viktig å bestemme hvilken avdeling du vil ha. Vanligvis tilbys studenter med en høyere grad jobber i klientavdelingen. Essensen ligger i å tiltrekke seg nye kunder, juridiske enheter og enkeltpersoner, betjene den eksisterende kundebasen: opprettholde kontoer til juridiske enheter, åpne innskudd, innskudd, foreta overføringer.

Trinn 3

Den mest dynamisk utviklende sektoren for tiden er utlånssektoren, både for juridiske personer og private kunder. Vanligvis tilbys nykommere arbeid med å gi råd og støtte lånesøknader, analysere kundenes økonomiske tilstand.

Trinn 4

I tillegg kan du få jobb i en bank som kasserer, advokat, arkivar, sjåfør. Som du kan se, er det ikke alle stillinger i banken som krever spesialutdanning. Praksisstudenter kan tjene ekstra penger som promotor eller kurér.

Trinn 5

Ofte tilbys nybegynnere en lavtlønnet jobb, med mye rutinearbeid. Vanligvis er det mye omsetning slike steder. På den ene siden er dette ikke så ille. Når du får erfaring, kan du sende inn ditt CV til et rekrutteringsbyrå der en annen arbeidsgiver vil få øye på deg. Og det er også mulig at når du viser deg fra den beste siden, vil du få et opprykk på karrierestigen.

Trinn 6

Uansett hvor tiltrukket du er til å jobbe i en bank, er det i intervjuet verdt å finne ut arbeidstid, betaling for behandlet tid, tilgjengeligheten av fordeler, forsikring. Noen ganger tilbyr banker nykommere, sammen med lav lønn, forskjellige bonuser, noe som gjør jobben veldig fristende. Og noen ganger, tvert imot, blir du kanskje ikke informert om at ansatte jobber på overtid uten ekstra betaling.

Anbefalt: