Uregelmessig Arbeidstid, Hva Er Det?

Uregelmessig Arbeidstid, Hva Er Det?
Uregelmessig Arbeidstid, Hva Er Det?

Video: Uregelmessig Arbeidstid, Hva Er Det?

Video: Uregelmessig Arbeidstid, Hva Er Det?
Video: Hva er det? 6 2024, Mars
Anonim

Når en søker jobb, er en fremtidig ansatt enig i at det kan opprettes en uregelmessig arbeidsdag for ham. Selvfølgelig vil han bli belønnet for en så spesiell arbeidsmåte. Så hva er uregelmessig arbeidstid?

Uregelmessig arbeidstid, hva er det?
Uregelmessig arbeidstid, hva er det?

Hva er en uregelmessig arbeidsdag. Enkelt sagt er dette en spesiell eller spesiell arbeidsmåte etablert for en bestemt ansatt. Det er situasjoner når en ansatt ikke alltid kan takle sine arbeidsoppgaver i løpet av den såkalte arbeidstiden. Og dette er ikke fordi han ikke fungerer bra, dette er bare detaljene i aktivitetene hans.

Hvis det etableres et spesielt arbeidsregime for en arbeidstaker, har arbeidsgiveren rett til å involvere ham i arbeidsoppgaver både etter arbeidsdagens slutt og før den begynner.

For å etablere uregelmessig arbeidstid i organisasjonen, kan spesifikke stillinger velges, for eksempel sjåfør, lagerleder eller regnskapsfører. Russlands arbeidslovgivning etablerer en kategori borgere for hvem en slik spesiell arbeidsmåte ikke kan etableres, disse er mindreårige, funksjonshemmede, arbeidere i opplæring osv.

Arbeidstakere med uregelmessig arbeidstid får ekstra betalt permisjon, hvis varighet er fastsatt av arbeidsgiveren, men den må ikke være mindre enn tre dager.

Anbefalt: