Hvordan Legge Inn En Oppsummert Regnskap Over Arbeidstid

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Legge Inn En Oppsummert Regnskap Over Arbeidstid
Hvordan Legge Inn En Oppsummert Regnskap Over Arbeidstid

Video: Hvordan Legge Inn En Oppsummert Regnskap Over Arbeidstid

Video: Hvordan Legge Inn En Oppsummert Regnskap Over Arbeidstid
Video: Как избавиться от зависимости в лишнем и ненужном для вас #Минимализм #Медленнаяжизнь 2024, April
Anonim

Hvis selskapet ikke kan overholde standarden på arbeidsdagen (uken) som er etablert for en bestemt kategori ansatte, bør det oppgis en oppsummert regnskapsføring av arbeidstiden. For å gjøre dette er det nødvendig å fikse dette i virksomhetens interne arbeidsregler, endre arbeidskontrakter og også etablere en ny betaling for utførelse av offisielle oppgaver. Når en ansatt allerede er registrert i selskapet, når slike vilkår er innført, må han varsles om dette to måneder på forhånd.

Hvordan legge inn en oppsummert regnskap over arbeidstid
Hvordan legge inn en oppsummert regnskap over arbeidstid

Nødvendig

  • - Arbeidskodeksen til den russiske føderasjonen;
  • - dokumenter fra ansatte;
  • - arbeidskontrakter med ansatte;
  • - bestillingsskjema for innføring av den oppsummerte regnskapsføringen av arbeidstiden;
  • - dokumenter fra foretaket;
  • - forsegling av organisasjonen;
  • - interne arbeidsregler.

Bruksanvisning

Trinn 1

Innfør muligheten til å oppsummere arbeidstid og overtid for ansatte i de interne arbeidsreglene. Dette må gjøres for å unngå kontroversielle spørsmål knyttet til ulovlig ansettelse av ansatte utenfor tidsplanen for ansatte i organisasjonen. For hver kategori spesialister er det etablert et skille i normene for arbeidstid. I følge lovgivningen skal ikke den virkelige arbeidsdagen overskride den.

Steg 2

Advarsel allerede registrerte ansatte skriftlig om innføringen av summasjonen av arbeidstiden. Dette bør gjøres i form av varsler, som skrives i to eksemplarer og leveres til ansatte to måneder før innovasjonene trer i kraft.

Trinn 3

Utarbeide tilleggsavtaler til kontraktene til ansatte som allerede jobber i bedriften. I dem skriver du ned varigheten av uregelmessig arbeidstid for denne kategorien fagpersoner. Sett ansatte til en timepris som du kan beregne og betale ansatte riktig. Det beregnes ved å dele mengden av arbeidstakerens lønn med antall timer foreskrevet av normen. Hvis du har ledige stillinger, gjør du de nødvendige tilpasningene til standardkontraktene for dem.

Trinn 4

Lag en ordre om muligheten for å opprettholde den oppsummerte arbeidstiden. I den angir du posisjonene til de kategoriene arbeidere den er etablert for. Spesifiser i rekkefølgen at godtgjørelsen til ansatte skal beregnes på grunnlag av tollsatsen. Sertifiser dokumentene med signaturene til organisasjonsdirektøren, spesialister som den oppsummerte regnskapet er ført for.

Trinn 5

Utarbeide en arbeidsplan for ansatte som blir introdusert for en oppsummert regnskapsføring av arbeidsdagen (uke), og ta hensyn til detaljene i organisasjonens arbeid, samt lovgivningsnormene som regulerer arbeidstidens varighet.

Anbefalt: