Hvordan Overføre En Deltidsjobb Til Hovedjobben

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Overføre En Deltidsjobb Til Hovedjobben
Hvordan Overføre En Deltidsjobb Til Hovedjobben

Video: Hvordan Overføre En Deltidsjobb Til Hovedjobben

Video: Hvordan Overføre En Deltidsjobb Til Hovedjobben
Video: Способы сохранения хризантемы мультифлоры зимой. В чем, как и где сохранить шаровидные хризантемы? 2024, Kan
Anonim

Arbeidsforhold med en deltidsjobb er styrt av artikkelen i Den russiske føderasjonens arbeidskode, kapittel nr. 44. For å overføre en deltidsjobb til hovedjobben, bør man ledes av den russiske føderasjonens arbeidskode., Artikkel nr. 72. Arbeidslovgivningen formulerer ikke klart prosedyren for formalisering av arbeidsforhold med en deltidsjobb når den overføres til hovedstedet, slik at arbeidsgiveren kan ordne en overføring etter eget skjønn.

Hvordan overføre en deltidsjobb til hovedjobben
Hvordan overføre en deltidsjobb til hovedjobben

Nødvendig

  • -uttalelse
  • -passet
  • -sysselsetting historie
  • -rekkefølge
  • -tilleggsavtale (arbeidsavtale, avhengig av utforming)
  • - nytt jobbansvar

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er flere muligheter for registrering av en ansatt som jobbet deltid på hovedarbeidsstedet. Du kan registrere deg ved å lage en tilleggsavtale til arbeidsavtalen for deltidsjobber. Eller formaliser ved oppsigelse og nye arbeidsforhold eller ved overføring til fast jobb.

Steg 2

For å utstede en deltidsjobb for hovedjobben ved å utarbeide en tilleggsavtale, bør det inngås en tilleggsavtale om deltidsavtalen. En ansatt må skrive en søknad om å overføre ham til en fast jobb, si opp sin tidligere arbeidsgiver og bringe en arbeidsbok til organisasjonen der han jobbet deltid.

Trinn 3

Arbeidsgiveren bekjenner arbeidstakeren med ordren, begge parter signerer en tilleggsavtale. Den ansatte blir introdusert for jobbansvaret på hovedarbeidsstedet, og det blir gjort en oppføring i arbeidsboken. Samtidig går ikke den årlige betalte ferien tapt, og tjenestetiden bevares for betaling av insentiver og belønninger.

Trinn 4

Registrering ved oppsigelse skjer på forespørsel fra den ansatte eller etter avtale mellom partene. Arbeidstakeren skriver avskjedsbrev og en jobbsøknad. I tillegg trekker han seg fra sin tidligere arbeidsgiver, for hvem han jobbet i hovedjobben. Ansettelse skjer i samsvar med allment aksepterte regler. En åpen ansettelseskontrakt, ordre, jobbansvar utarbeides. Alle dokumenter er signert av begge parter. I denne situasjonen er det dårlige at arbeidstakeren mister retten til en annen ferie og ferietiden utsettes i henhold til reglene som gjelder når de søker om ny jobb. Arbeidsgiveren plikter å betale erstatning for ubrukt permisjon for å jobbe som deltidsarbeider.

Trinn 5

Ved registrering ved å overføre til hovedjobben, utsteder arbeidsgiveren en ordre om å overføre arbeidstakeren til en åpen jobb. Bestillingen sier at deltidsbestillingen anses som ugyldig. En ansatt skriver en søknad om overføring til fast jobb, det utarbeides en åpen ansettelseskontrakt, jobboppgaver. Alle dokumenter er signert av begge parter, og en oppføring gjøres i arbeidsboken. I dette tilfellet mister ingen noe. Arbeidsgiveren betaler ikke kompensasjon for ubrukt permisjon for deltidsarbeid, arbeidstakeren mister ikke en annen ferie- og ansiennitetsytelse.

Anbefalt: