Hvordan Lede Et Damelag

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lede Et Damelag
Hvordan Lede Et Damelag

Video: Hvordan Lede Et Damelag

Video: Hvordan Lede Et Damelag
Video: Installing LED Tape Lighting 2024, Kan
Anonim

Er det mulig å håndtere kvinner, de er alltid i tankene sine! Et rent damelag anses tradisjonelt som vanskelig selv for en erfaren leder. Og de er lunefulle, og streber etter å forlate arbeidet tidlig, for å oppnå arbeidsseire fra dem virker en umulig oppgave. Imidlertid er det mulig, du trenger bare å mestre noen teknikker.

Kvinner trenger en spesiell tilnærming
Kvinner trenger en spesiell tilnærming

Bruksanvisning

Trinn 1

Til å begynne med bør du finne ut sivilstanden til alle underordnede. Gifte mennesker og de som ikke er belastet av ekteskapsbåndet, har helt andre insentiver til å jobbe.

Steg 2

Planlegg arbeidet slik at ansatte med små barn kan gjøre noe av sitt ansvar hjemmefra. Gi dem fleksible timer, eller la dem komme en time for sent. Sannsynligvis vil ikke saken lide av dette. Men du vil slutte å irritere deg på grunn av de evige forsinkelsene og forstyrrede rapporteringsfrister.

Trinn 3

Ugifte damer brenner bokstavelig talt på jobben, og du er redd for at de kan sikte mot stolen din? Ros dem for deres iver, respekter deres arbeid og … belast dem med ytterligere ansvar, og erklær at du stoler på dem med den viktigste delen av jobben. Ihuga karriere vil sette pris på oppmerksomheten din, og de vil rett og slett ikke ha energi og tid til intriger.

Trinn 4

Studer nøye forholdene i teamet, identifiser uformelle ledere og gjør dem til dine allierte. Tenk over et system med offisielle belønninger og straffer, koordiner det med de mest aktive ansatte. De må forstå at de kommer sammen, ikke bare for å diskutere TV-serier i røykesalen. Ikke la dem glemme at du er en streng sjef.

Trinn 5

Kom med ideer til generelle fritidsaktiviteter. Etter jobb kan du gå til klubben eller naturen, ikke forsømme uformell kommunikasjon, men strengt etter slutten av arbeidsdagen. Dermed vil du gjøre det klart at ingenting menneskelig er fremmed for deg, men forretning er tid, og moro er en time. Og det er verdt å slappe av ikke i stedet for arbeid, men etter det.

Trinn 6

For å løse konflikter, fordyp deg i dem. Dette er ubehagelig, men nødvendig. Ellers risikerer du å bli offer for en taushetspolitikk. "Men sjefen vår bryr seg ikke" - de burde aldri si det om deg. Du må eie situasjonen for å klare den.

Trinn 7

Dermed er det viktigste i ledelsen av damelaget den menneskelige tilnærmingen. La kvinner ha rett til å være kvinner. Over tid vil du bli overbevist om at damene som er underordnet deg er gode ansatte, og det er ikke så vanskelig å finne et felles språk med dem.

Anbefalt: