Hvordan Søke Om Midlertidig Overføring

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Søke Om Midlertidig Overføring
Hvordan Søke Om Midlertidig Overføring

Video: Hvordan Søke Om Midlertidig Overføring

Video: Hvordan Søke Om Midlertidig Overføring
Video: Slik jobber en arkivmedarbeider! 2024, Kan
Anonim

Midlertidig overføring av en ansatt til en annen stilling er mulig i organisasjonen. Overføring av en ansatt er mulig med hans samtykke. Overføringstiden er begrenset til ett år, men den spesifikke overføringsperioden kan ikke angis i tilfelle utskifting av en midlertidig fraværende arbeidstaker (i en periode med midlertidig arbeidsuførhet, på forretningsreise, foreldrepermisjon, etc.). Hvis den ansatte etter utløpet av overgangsperioden fortsetter å jobbe, ikke krever å gi den forrige jobben, opphører en slik overføring å være midlertidig. Slik ordner du en midlertidig overføring:

Hvordan søke om midlertidig overføring
Hvordan søke om midlertidig overføring

Bruksanvisning

Trinn 1

Informer den ansatte om behovet for oversettelse. Det er bedre å gjøre dette skriftlig, det vil si å levere et varsel som angir årsakene til overføringen, den nye stillingen, overføringstiden.

Steg 2

Ved samtykke til overføringen signeres en tilleggsavtale til arbeidsavtalen med den ansatte. Den spesifiserer endringer i arbeidsavtalen: stillingstittel, betaling, overgangsperiode.

Trinn 3

Utsted en overføringsordre signert av lederen av det enhetlige skjemaet T-5. Bestillingsskjemaet sørger for fortrolighet av den ansatte mot signatur. Dette må gjøres innen tre dager.

Trinn 4

Uavhengig av arbeidstakers samtykke, kan du ordne en overføring i opptil en måned:

- i nærvær av ekstraordinære omstendigheter: en industriulykke, en naturkatastrofe eller menneskeskapt katastrofe, for å forhindre ulykker, - for å forhindre nedetid, skade på eiendom.

Anbefalt: