Hvordan Bestemme Lengden På Tjenesten

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bestemme Lengden På Tjenesten
Hvordan Bestemme Lengden På Tjenesten

Video: Hvordan Bestemme Lengden På Tjenesten

Video: Hvordan Bestemme Lengden På Tjenesten
Video: КЛИНЬЯ БОЛЬШЕ НЕ НУЖНЫ! Мало кто знает этот СЕКРЕТ МОЛОТКА! Такого еще никто не видел! 2024, Kan
Anonim

Når du beregner pensjon eller ytelser, beregner du arbeidstiden til den ansatte (forsikring, arbeidskraft, generelt). La deg lede av føderal lov når du bestemmer det. Arbeidsprotokoll, arbeidskontrakt og andre dokumenter som indikerer oppfyllelse av arbeidstakerens arbeidsoppgaver er bevis på ansiennitet.

Hvordan bestemme lengden på tjenesten
Hvordan bestemme lengden på tjenesten

Nødvendig

  • - kalendere for årene, fra det øyeblikket den ansatte begynner å jobbe;
  • - kalkulator;
  • - arbeidsbok, kontrakter.

Bruksanvisning

Trinn 1

Tjenestelengden inkluderer alle arbeidsperioder som arbeidsgiveren har påløpt forsikringspremier til de aktuelle fondene. Skriv ned datoene for opptak og oppsigelse fra et eller annet selskap ved hjelp av arbeidsboken til en spesialist eller arbeidskontrakter (andre avtaler, kontrakter). Skriv med andre ord dato, måned, år for perioder med ansettelse i organisasjoner.

Steg 2

Bruk kalenderen til å markere det totale antall dager for hver ansettelsesperiode. Hvis bare en måned er skrevet i kontrakten eller arbeidsboken, må du ta hensyn til den 15. dagen i denne måneden. Når bare året er angitt i støttedokumentet, og dagen, måneden ikke er angitt, godtar du den første juli.

Trinn 3

Oppsummer kalenderdagene mellom hverandre for alle perioder av arbeidstakerens arbeid. Resultatet er det totale antall arbeidsdager til den ansatte.

Trinn 4

Fremhev hele årene i det mottatte beløpet. Det anbefales å ta 360 kalenderdager for dem.

Trinn 5

Bestem antall hele måneder med forsikringserfaring. De bør tas i 30 kalenderdager.

Trinn 6

Dermed får du perioden med forsikringserfaring for alle perioder av spesialistens arbeidsaktivitet. Det skal for eksempel se slik ut: "15 år 3 måneder og 14 dager."

Trinn 7

Hvis du bestemmer tjenestetiden for beregning av sykemeldingsytelser, bør arbeid i bedriften inkluderes fra øyeblikket den ansatte ble ansatt til den faktiske datoen for beregning av tjenestetiden.

Trinn 8

Foreløpig er det et kumulativt opplevelsessystem. For en ansatt som har en bekreftet arbeidsaktivitet før 01.01.2002, inkluderer perioder med opplæring i en utdanningsinstitusjon, omsorg for et barn opp til tre år, omsorg for et funksjonshemmet barn opp til 14 år, og andre tilfeller som er lovregulert. For arbeidsperioden til en ansatt etter 31.12.2001, beregne tjenestetiden basert på normene som er foreskrevet i føderal lov nr. 255.

Anbefalt: