Hvordan Bestemme Lengden På En Ansattes Tjeneste

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bestemme Lengden På En Ansattes Tjeneste
Hvordan Bestemme Lengden På En Ansattes Tjeneste

Video: Hvordan Bestemme Lengden På En Ansattes Tjeneste

Video: Hvordan Bestemme Lengden På En Ansattes Tjeneste
Video: DU SÅ IKKE DETTE! Nyttige tips til alle anledninger! 2024, April
Anonim

Foreløpig er føderal lovgivning i kraft, ifølge hvilken arbeidstiden til den ansatte skal beregnes i samsvar med reglene for beregning av tjenestetiden. Hoveddokumentet for dette er arbeidsboka, så vel som andre dokumenter som er dens bekreftelse.

Hvordan bestemme lengden på en ansattes tjeneste
Hvordan bestemme lengden på en ansattes tjeneste

Nødvendig

  • - en ansattes arbeidsbok eller annet dokument som bekrefter tjenestetiden;
  • - kalenderen;
  • - kalkulator.

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem arbeidsperioder som er inkludert i forsikringserfaringen i samsvar med føderal lov nr. 255-FZ av 29. desember 2006. Med andre ord, skriv ned start- og sluttdato for arbeidet i hvert foretak på grunnlag av en arbeidsbok, en ansettelseskontrakt og et annet dokument som bekrefter faktumet med å utføre en jobbfunksjon i en bestemt organisasjon. Hvis en ansatt har endret etternavn, fornavn eller patronym, må han presentere dokumentet på grunnlag av hvilket endringen ble gjort.

Steg 2

Beregn antall kalenderdager for hver arbeidsperiode som er inkludert i forsikringserfaringen. Hvis den eksakte datoen for opptak / oppsigelse ikke er spesifisert i støttedokumentet, men bare året er angitt, bør 1. juli tas som den faktiske datoen. Når måned og år er spesifisert, og datoen av en eller annen grunn er utelatt, bør den 15. dagen i måneden brukes til beregningen.

Trinn 3

Beregn den totale varigheten av den ansattes forsikringserfaring i kalenderdager ved å legge til de tellede dagene for alle arbeidsperioder.

Trinn 4

Fremhev antall hele måneder med forsikringserfaring. I en hel måned bør den tas i 30 dager.

Trinn 5

Fremhev antall komplette år. For et helt år bør tas 12 måneder eller 360 kalenderdager.

Trinn 6

Bestem varigheten av forsikringserfaringen i år, måneder, dager. Det bør tas i betraktning at hvis du beregner tjenestetiden til en ansatt for å bestemme den midlertidige uføretrygden, bør du inkludere perioden for hans arbeid i bedriften din fra opptakstidspunktet til den faktiske datoen for beregning av forsikringen erfaring.

Trinn 7

Ved beregning av pensjonen inkluderer den totale tjenestetiden arbeidsperioder frem til 01.01.2002. Det bør omfatte studietid i en utdanningsinstitusjon, samt tidspunktet for omsorg for et barn i 3 år, for et funksjonshemmet barn opp til 16 år, samt andre perioder spesifisert i relevant lovgivning.

Anbefalt: