Hvordan Organisere Individuell Planlegging

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Organisere Individuell Planlegging
Hvordan Organisere Individuell Planlegging

Video: Hvordan Organisere Individuell Planlegging

Video: Hvordan Organisere Individuell Planlegging
Video: Individuell Plan 2024, April
Anonim

Hvis du stadig mangler en arbeidsdag og du hele tiden blir tvunget til å jobbe i en nødmodus og holde deg etter jobb for å fullføre ting, bør du analysere denne situasjonen. Det er sannsynlig at dette ikke skjer fordi du har for mye arbeid å gjøre. Årsaken til dette kan være at du ikke vet hvordan du skal organisere individuell planlegging av arbeidstiden din.

Hvordan organisere individuell planlegging
Hvordan organisere individuell planlegging

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er ikke nok å skissere en liste over ting du skal gjøre på en dag. En individuell plan må utarbeides med tanke på at ytelsen din endres i løpet av dagen, og for eksempel om morgenen og til bestemte tider på ettermiddagen er den maks. Du kjenner deg selv bedre, så identifiser disse periodene med økt ytelse. Tenk på planen de daglige oppgavene du må fullføre til et strengt avtalt tidspunkt.

Steg 2

Gjennomgå den daglige oppgavelisten og prioriter de som krever maksimalt fokus. Planlegg dem for de timene når du kan skryte av høy ytelse. Prøv å bruke dem så produktivt som mulig og eliminere distraksjoner, hold fokus og be dine kolleger om ikke å distrahere deg.

Trinn 3

Form store og lignende oppgaver i blokker, dette vil hjelpe deg å ikke kaste bort tid på ombygging. Slik organisering av arbeidet etter prinsippet om "transportør" vil bidra til en mer effektiv bruk av arbeidstid. Når du endrer aktiviteter, ta en pause - ta te eller bare distrahere i noen minutter for å "frigjøre" hodet.

Trinn 4

Hvis du jobber med et stort og langsiktig prosjekt, bør du ikke utsette det før senere. Ta med arbeidet med det i din daglige plan, og gjør noe av det arbeidet hver dag. Etter en stund vil du motta noen konkrete resultater som vil tjene som et incitament til å fullføre de gjenværende stadiene. Dermed vil du eliminere krisesituasjoner og eliminere årsaken til nervøsitet og stress.

Trinn 5

I tilfelle ordren ikke har en spesifikk frist, installerer du den selv og jobber systematisk med implementeringen. De sakene som kan løses raskt, gjør det med en gang - tross alt blir du kjent med dem på forhånd. Hvis det er mulig, umiddelbart etter å ha lest et forretningsbrev eller bli kjent med bestillingen, svar eller fullfør bestillingen.

Anbefalt: