Hvordan Lage Individuell Informasjon

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Individuell Informasjon
Hvordan Lage Individuell Informasjon

Video: Hvordan Lage Individuell Informasjon

Video: Hvordan Lage Individuell Informasjon
Video: Hvordan kan pårørende få informasjon når pasient/ bruker ikke vil? 2024, April
Anonim

Når fristen for innlevering av rapporter innen pensjonsperioden nærmer seg, har regnskapsførere mange spørsmål som ikke kan løses i siste øyeblikk. Derfor er det nødvendig å utarbeide individuell informasjon nå.

Hvordan lage individuell informasjon
Hvordan lage individuell informasjon

Bruksanvisning

Trinn 1

Først av alt, avgjør om du selv vil utarbeide individuell informasjon eller kontakte spesialistene.

Steg 2

Vær oppmerksom på at hvis du er en enkelt entreprenør og ikke har ansatte, må du levere rapporter til pensjonskassen en gang i året (innen 1. mars etter rapporteringsperioden). Det gir selvfølgelig ingen mening for deg å forstå komplikasjonene og komplikasjonene ved å rapportere deg selv, så kontakt gjerne spesialistene.

Trinn 3

For at du skal kunne utarbeide en rapport for PF, må du utarbeide følgende dokumenter: pass, TIN, OGRNiP, forsikringsnummer for en individuell personlig konto, kvitteringer for betaling av forsikringspremier.

Trinn 4

Ikke glem at fra og med 2010, sammen med individuell informasjon, må du også sende inn en rapport på RSV-2-skjemaet. Uten denne rapporten godtas ikke din personlige regnskapsinformasjon.

Trinn 5

Hvis du har ansatte, må du levere rapporter hvert kvartal. Det er veldig dyrt å betale en tredjepartsorganisasjon penger for utarbeidelse av kvartalsrapporter, så prøv å gjøre slike rapporter selv. Dette er ikke så vanskelig som det virker ved første øyekast.

Trinn 6

Først av alt, "last ned" fra Internett eller ta et program for å fylle ut rapporter fra pensjonskassens regionale kontor. Dette programmet blir gitt ut til alle som kommer helt gratis.

Trinn 7

Deretter bestemmer du hvilke rapporteringsskjemaer organisasjonen din skal sende inn. Disse er som regel:

SZV-6-1, SZV-6-2, ADV-6-3, ADV-6-2. Og, selvfølgelig, ikke glem RSV-1-rapporten.

Trinn 8

Ikke nøl med å ringe pensjonskontoret ditt før du har spørsmål. Du kan også gå til den offisielle nettsiden til PF RF. Der kan du også finne svar på alle spørsmålene dine.

Og det siste, slik at du ikke trenger å gjøre om all rapportering på grunn av misforståelser med betalinger, gjør en avstemming med Pensjonskassen på forhånd. Lykke til!

Anbefalt: