Hvordan Beregne Studiepermisjon

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Studiepermisjon
Hvordan Beregne Studiepermisjon

Video: Hvordan Beregne Studiepermisjon

Video: Hvordan Beregne Studiepermisjon
Video: Definisjonsmengde og verdimengde 2024, Kan
Anonim

Blant yrkesaktive unge er det alltid en som samtidig studerer på korrespondanseavdelingen. Derfor er arbeidsgiveren, i samsvar med arbeidslovgivningen, forpliktet til å gi ham studiepermisjon på tidspunktet for øktene.

Hvordan beregne studiepermisjon
Hvordan beregne studiepermisjon

Nødvendig

Arbeidskode for Den russiske føderasjon, regjeringsdekret nr. 922 datert 12.24.07. "På særegenheter ved fremgangsmåten for beregning av gjennomsnittslønn."

Bruksanvisning

Trinn 1

For å begynne å beregne utdanningspermisjon for en ansatt, må han sende inn en attest fra sin utdanningsinstitusjon og legge ved en søknad som ber om slik permisjon. Vær oppmerksom på at studiepermisjon beregnes etter samme regler som betalt årlig permisjon. Hvis det er helligdager under studiepermisjonen, må de også betales. Hvis en ansatt var syk på en slik ferie, betales ikke sykefraværet og forlenger ikke ferien i flere dager med sykdom.

Steg 2

Beregn først den ansattes inntjening i løpet av de 12 månedene frem til studiepermisjonen. For å gjøre dette, bruk oppløsning nr. 922. Den definerer tydelig alle typer betalinger som skal inngå i grunnlaget for beregning av slik permisjon.

Trinn 3

Deretter beregner du gjennomsnittlig daglig inntekt. For å gjøre dette, del mengden av beregnet inntekt i 12 måneder (hvis du har jobbet mer enn et år) med 12 måneder og med 29,4 dager (gjennomsnittlig månedlig antall kalenderdager i et år). Hvis en ansatt har jobbet 5 måneder før opptjeningen av utdanningspermisjon, så del inntektene sine i 5 måneder med 5 og med 29, 4. Disse reglene gjelder når alle månedene er fullt utarbeidet. De. 29.4 multipliser med antall kalenderdager per arbeidet tid og divider med det totale antall kalenderdager i den måneden. For eksempel var den ansatte i juli på ferie til den 10., og 11. juli gikk han på jobb. 29,4 * 21/31 = 19,92 dager.

Trinn 4

For den endelige beregningen av permisjonen, multipliser du den beregnede gjennomsnittlige daglige inntjeningen med antall dager med studiepermisjon angitt i henvendelsen. For eksempel utgjorde den gjennomsnittlige daglige inntjeningen i 12 måneder 680 rubler, varigheten av ferien er 30 dager. De. ferie vil bli påløpt i mengden av: 680 * 30 = 20400 p.

Anbefalt: