Hvordan Søke Om En Ekstern Deltidsjobb

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Søke Om En Ekstern Deltidsjobb
Hvordan Søke Om En Ekstern Deltidsjobb

Video: Hvordan Søke Om En Ekstern Deltidsjobb

Video: Hvordan Søke Om En Ekstern Deltidsjobb
Video: Demonstrasjon av selvtest - Covid-19 2024, April
Anonim

En av formene for arbeidsforhold mellom en ansatt og en arbeidsgiver er en deltidsjobb. Hvis en ansatt jobber parallelt i et annet selskap, bør han kalles en ekstern deltidsarbeider. Registreringen utføres ved å skrive en søknad av en spesialist, inngå en arbeidsavtale og utarbeide en ordre.

Hvordan søke om en ekstern deltidsjobb
Hvordan søke om en ekstern deltidsjobb

Nødvendig

  • - ansattes dokumenter;
  • - dokumenter fra foretaket;
  • - forsegling av organisasjonen;
  • - arbeidslovgivning;
  • - bestillingsskjema i henhold til T-1-skjemaet;
  • - søknadsskjema for ansettelse;
  • - bemanningsbord;
  • - form av en standard kontrakt.

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du søker om en ekstern deltidsjobb, kreves det en søknad. Det må skrives på et skjema utviklet av ekspeditøren. Arbeidstakeren bør i innholdet av søknaden uttrykke sin forespørsel om å godta ham for stillingen (navnet er angitt) samtidig. Signaturen til den ansatte og datoen kreves i dokumentet. Søknaden er godkjent av direktøren. Vedtaket består av signaturen til lederen og datoen for ansettelsen.

Steg 2

Som med hovedansatt, bør en arbeidsavtale inngås med en deltidsansatt. Vilkårene må inneholde stilling, lønn, kvoter, bonuser i samsvar med normene i arbeidslovgivningen, som regulerer ansettelse på deltid, og inneholder også reglene for formalisering av slike arbeidsforhold. Som regel skal lønnen til en deltidsarbeider ikke overstige 50% av lønnen for den profesjonelle kategorien som er foreskrevet i bemanningstabellen. Men arbeidsgiveren har rett til å etablere en høyere lønn, angi dette i kontrakten. Det ville være riktigst å betale for deltidsjobben i samsvar med de faktiske arbeidstidene. Gjennomfør sertifisering av dokumentet med selskapets segl, signaturen til direktøren og den aksepterte medarbeideren.

Trinn 3

En kontrakt med deltidsjobb er nødvendig for å utarbeide en ordre. For å gjøre dette, bruk det enhetlige skjemaet T-1. Dokumentet må inneholde navnet på selskapet, by hvor det ligger, nummer, dato for ansettelse. Temaet for bestillingen er aksept av en ansatt for stillingen, og i innholdsdelen skriver du ned personopplysningene til spesialisten, navnet på stillingen, avdelingen, lønnsbeløpet i samsvar med kontrakten inngått med ham.

Trinn 4

Få et personlig kort til den ansatte. Angi personopplysningene til den ansatte og annen nødvendig informasjon (om utdanningsaktiviteter osv.). Hvis en spesialist ønsker å gjøre en oppføring i deltidsarbeidet i arbeidsboken, gi ham et attest på brevpapir, en kopi eller et utdrag fra ordren for opptak til stillingen. Et av de oppførte dokumentene vil være grunnlaget for personalansvarlig for den ansattes hovedarbeidssted for å registrere den ekstra stillingen.

Anbefalt: