Hvordan Søke Om Deltidsjobb I En Arbeidsbok

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Søke Om Deltidsjobb I En Arbeidsbok
Hvordan Søke Om Deltidsjobb I En Arbeidsbok

Video: Hvordan Søke Om Deltidsjobb I En Arbeidsbok

Video: Hvordan Søke Om Deltidsjobb I En Arbeidsbok
Video: Søke ledige stillinger på finn no 2024, Kan
Anonim

Ansatte jobber i to jobber, begge i en organisasjon, og i to eller flere. Ofte utstedes en arbeidsbok for dem bare ved hovedjobben, og bekreftelsen av den andre er en arbeidsavtale. Det er lov å gjøre en oppføring i arbeidsboken om deltidsarbeid. Dette er beskrevet i arbeidskoden til Den russiske føderasjonen.

Hvordan søke om deltidsjobb i en arbeidsbok
Hvordan søke om deltidsjobb i en arbeidsbok

Nødvendig

dokumentskjemaer, deltidsarbeidsbok, selskapsforsegling, penn

Bruksanvisning

Trinn 1

Når en ansatt jobber i to stillinger i en organisasjon, må han skrive en søknad adressert til den første personen i selskapet med en forespørsel om å gjøre en oppføring i arbeidsboken. Den ansatte setter sin underskrift og datoen for søknadens skriving. Direktøren for foretaket legger en resolusjon på uttalelsen. Innholdet i oppløsningen skal være som følger: "Lag en oppføring i arbeidslisten om deltidsarbeid." Organisasjonssjefen setter sin signatur og dato.

Steg 2

Siden organisasjonen mer sannsynlig har utarbeidet en ansettelseskontrakt og gitt en ordre for å ansette deltidsjobber, gjør personaloffiseren en oppføring i arbeidsboken om deltidsarbeid. Setter datoen for å ansette en deltidsjobb, oppføringens ordinære nummer og deltidsoppføringen må følge etter oppføringen om hovedjobben. Grunnlaget er en ordre for å ansette en deltidsjobb. Personaloffiseren skriver sin stilling, setter sin signatur, sertifiserer posten med virksomhetens segl.

Trinn 3

Når en ansatt jobber deltid i to organisasjoner, må han be om en kopi av ordren for å ansette deltid i denne organisasjonen, et utdrag fra denne bestillingen eller en arbeidsavtale. Men det ville være mest riktig å be om et sertifikat fra deltidsjobben på selskapets brevpapir, der personalarbeideren skriver at den ansatte virkelig jobber i en bestemt stilling i denne organisasjonen fra en bestemt dato. Sertifikatet er signert av selskapets leder, det er sertifisert av firmaets forsegling.

Trinn 4

På hovedarbeidsstedet lager personaloffiseren deltidsarbeid i en annen organisasjon etter registrering av hovedjobben. Grunnlaget er et sertifikat fra en deltidsjobb. Videre limes den inn i arbeidstakers arbeidsbok. Registreringen av selskapets forsegling fra hovedarbeidsstedet er sertifisert. Personaloffiseren signerer også, legger ut en utskrift av signaturen og hans stilling.

Anbefalt: