Hvordan Skrive En Advokatpraksis

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skrive En Advokatpraksis
Hvordan Skrive En Advokatpraksis

Video: Hvordan Skrive En Advokatpraksis

Video: Hvordan Skrive En Advokatpraksis
Video: Профессия адвокат ( какие сложности тебя ждут) 2024, Kan
Anonim

Praksis eller arbeidserfaring er en viktig del av søkerens CV for stillingen som advokat. Arbeidsgivers beslutning om ansettelse kan avhenge av hvor kompetent den er skrevet. Hvordan ordne det riktig?

Hvordan skrive en advokatpraksis
Hvordan skrive en advokatpraksis

Bruksanvisning

Trinn 1

I ditt CV fremhever du arbeidserfaring i et eget avsnitt. Bedre å si det etter informasjon om utdanning.

Steg 2

List opp dine tidligere jobber i rekkefølge, og start med de aller første. Skriv navnene på organisasjoner i sin helhet, unngå forkortelser. Det er viktig for en potensiell arbeidsgiver å forstå selskapets profil, siden det på mange måter bestemmer detaljene i en advokats arbeid. Hvis du tidligere har jobbet for en enkelt entreprenør, ville det være nyttig å indikere området for aktiviteten hans, for eksempel "detaljhandel" eller "levering av eiendomstjenester."

Trinn 3

Oppgi start- og sluttdato for hver organisasjon eller individuell gründer du var i et ansettelsesforhold med. Når du skriver datoer, trenger du ikke å spesifisere datoen - det er nok å indikere måned og år.

Trinn 4

Definer vilkårene for hvert oppførte nettsted. Dette vil tillate den potensielle arbeidsgiveren å avgjøre hvilke områder av juridisk aktivitet du har fått erfaring. Ikke skriv for mye til deg selv, for hvis du har en viss praksis, vil de forvente at du utfører slikt arbeid uten feil. Ellers risikerer du å oppnå rykte som en dårlig spesialist.

Trinn 5

Hvis du har erfaring med å jobbe i advokatyrket uten å formalisere en ansettelseskontrakt, for eksempel, samarbeidet du som frivillig i en juridisk klinikk, nevn dette også.

Trinn 6

Noen stillinger innebærer tilstedeværelsen av ytterligere ferdigheter i tillegg til den faktiske kunnskapen om lovgivning og muligheten til å løse situasjoner fra et juridisk synspunkt. I dette tilfellet er det hensiktsmessig å indikere opplevelsen av annet arbeid enn lovlig arbeid i CV-en. For eksempel, hvis du tilfeldigvis jobber som oversetter, økonom, prosjektleder, kan dette noen ganger være en avgjørende faktor.

Anbefalt: