Hvordan Søke Jobb I FSB

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Søke Jobb I FSB
Hvordan Søke Jobb I FSB

Video: Hvordan Søke Jobb I FSB

Video: Hvordan Søke Jobb I FSB
Video: Hvordan søke jobb og skrive jobbsøknad? | Tips til deg som søker jobb i Hydro 2024, April
Anonim

Å jobbe for FSB har alltid vært ansett som svært prestisjetunge. I lys av den globale økonomiske krisen drømmer mange russere om å få jobb i en maktstruktur, der lønn blir betalt i tide, det er en sosial pakke og fordeler.

Hvordan søke jobb i FSB
Hvordan søke jobb i FSB

Det er nødvendig

  • - god helse;
  • - riktig fysisk trening;
  • - en pakke med dokumenter som viser din identitet, utdanningsdokumenter osv.

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du skal jobbe i de statlige sikkerhetsbyråene, må du forstå at en karriere i denne avdelingen ikke bare er prestisje og sosiale garantier, men også et stort ansvar, forbundet med forskjellige begrensninger. For ikke å snakke om det faktum at denne jobben ofte er livstruende. Hvis du ikke er redd for advarsler, og du ønsker å bli FSB-offiser på alle måter, så må du gjennom en streng utvelgelsesprosess.

Steg 2

Hvis du har alvorlige helseproblemer, er en nær slektning av en tjenestemann, har utenlandsk statsborgerskap, har bodd (deg eller dine nære slektninger) i utlandet, har en straffeattest, kan du ikke engang sende inn en søknad om ansettelse i FSB. Ovennevnte omstendigheter er grunnlag for umiddelbar avvisning.

Trinn 3

Hvis ingen av de ovennevnte gjelder deg, kan du kontakte de lokale FSB-myndighetene med en forespørsel om å vurdere kandidaturet ditt. Vær forberedt på å gi en selvangivelse (din og dine familiemedlemmer) og en rekke dokumenter som HR-avdelingen anser det nødvendig for å be om stedet for fremtidig arbeid.

Trinn 4

De viktigste stadiene der de som ønsker å jobbe i statlige organer blir eliminert. sikkerhet er en fysisk form og en medisinsk undersøkelse. For å verve deg i FSB, må du trekke opp på tverrstangen minst 10 ganger, løpe 100 m på 14, 40 s, 1 km - på 4, 25 minutter, 3 km - på 12, 35 minutter (standardene er angitt for menn i alderen opp til 35 år). Før du tar direkte i ansettelsen, må du derfor ta med dine fysiske data i samsvar med de angitte standardene. Det er usannsynlig at du vil kunne endre helsetilstanden din radikalt på så kort tid.

Trinn 5

Send dokumenter til HR-avdelingen som bekrefter dine prestasjoner innen sport, utdanning og arbeidsaktiviteter. Sportskategorier innen skyting, kampsport er velkomne. Hvis du har flere ferdigheter (for eksempel du er en fjellklatrer), må du sørge for å informere om det også. Kunnskap om flere fremmedspråk vil også skille deg ut fra andre kandidater.

Anbefalt: