Hvordan Få Jobb For En Ung Spesialist

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Jobb For En Ung Spesialist
Hvordan Få Jobb For En Ung Spesialist

Video: Hvordan Få Jobb For En Ung Spesialist

Video: Hvordan Få Jobb For En Ung Spesialist
Video: Hvordan Tjene Penger Som Ung 💸 | 5 smarte måter jeg faktisk har gjort selv... 2024, April
Anonim

Unge som nylig er uteksaminert fra universitetet har ofte vanskelig for å finne en jobb, ettersom arbeidsgivere vanligvis tar hensyn til søkerens nåværende arbeidserfaring. Men med riktig utholdenhet kan du få ting gjort.

Hvordan få jobb for en ung spesialist
Hvordan få jobb for en ung spesialist

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag et detaljert CV som er attraktivt for arbeidsgiveren. I kolonnen "Arbeidserfaring", beskriv alt du har klart å gjøre på et profesjonelt nivå. For eksempel, selv om du ikke har jobbet offisielt ennå, angi institusjonene der du praktiserte universitet eller jobbet som praktikant, under en kontrakt osv. Hvis du har jobbet på Internett, for eksempel som tekstforfatter, programmerer eller designer, kan du også angi dette. Ikke skriv i noe tilfelle at det ikke er noen arbeidserfaring, ellers vil arbeidsgivere i de fleste tilfeller ikke betrakte deg som hovedsøker for denne eller den stillingen.

Steg 2

Kontakt din lokale arbeidsformidling. Senterets spesialister vil hjelpe deg med å finne en jobb som oppfyller de angitte kriteriene, og samtidig vil du motta dagpenger før ansettelse. Det er sant at stillingene som arbeidsformidlingen tilbyr tilbys vanligvis lite interesse og har lite lønn.

Trinn 3

Søk etter ledige stillinger gjennom annonser i aviser eller på nettsteder på Internett, legg inn ditt CV og angi koordinatene for tilbakemelding. Det sistnevnte alternativet er praktisk fordi arbeidsgivere kan se dataene dine selv, og hvis de anser kandidaturet ditt som passende, vil de ringe på egenhånd. I tillegg kan du velge fra en stor liste over ledige stillinger som passer for arbeidsforholdene.

Trinn 4

Lag en liste over organisasjoner i byen der du ønsker å jobbe. Merk nettstedene deres og sjekk dem så ofte som mulig for nye ledige stillinger, ledige stillinger og andre nyheter. Ring også med jevne mellomrom de angitte numrene og be spesialister om å vurdere CV-en. Du kan være heldig, og noen arbeidsgivere vil etter hvert invitere deg til intervju.

Anbefalt: