Hvorfor Har Lærerne 56 Kalenderdager Med Ferie

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Har Lærerne 56 Kalenderdager Med Ferie
Hvorfor Har Lærerne 56 Kalenderdager Med Ferie

Video: Hvorfor Har Lærerne 56 Kalenderdager Med Ferie

Video: Hvorfor Har Lærerne 56 Kalenderdager Med Ferie
Video: Et blik på en lærers hverdag v. Michael Schøt 2024, Kan
Anonim

Varigheten av permisjonen til lærere og ledere er regulert av loven i Russland. Hovedbetalt permisjon for hver av arbeidskategoriene må utarbeides med obligatorisk vurdering av normene spesifisert i vedlegget til regjeringsloven, samt alle de nødvendige forholdene beskrevet i detalj i notatene.

Hvorfor har lærerne 56 kalenderdager med ferie
Hvorfor har lærerne 56 kalenderdager med ferie

Ferie i utdanningsinstitusjoner i førskolen

Årlig permisjon, totalt 56 kalenderdager, må gis til personer som jobber i stillinger som:

- lærere;

- ledere av musene. institusjoner;

- fysiske instruktører kultur;

- logopeder og defektologer;

- lærere for førskolebarn med utviklingshemning;

- lærere på sanatorier som er i stand til å gi barn langvarig behandling.

Med andre ord, lærere, ledere, samt lærere som arbeider i ovennevnte stillinger, i førskoleutdanningsinstitusjoner og hvis arbeidstid uten feil tilsvarer den månedlige lønnssatsen, bør ha slik permisjon.

I barneskoler og barnehager, så vel som i spesialiserte skoler for barn med nedsatt funksjonsevne, skal den ukentlige varigheten av arbeidet være 25 timer, det vil si ikke mer enn 5 timer per dag i fem dager med arbeid. For institusjoner av denne typen, som også tilbyr sanatoriumbehandling (med unntak av tuberkulose, samt dens dempede former) - 36 timer. Og for lærere som jobber med grupper av barn smittet med tuberkulose (makrobakterier) - 30 ukentimer.

Det er også foreslått permisjon på 56 dager for de som jobber i skoler og andre førskoleutdanningsinstitusjoner som spesialiserer seg i å jobbe med barn med utviklingshemming.

Satsen for læreren eller læreren bør ikke være mindre enn 18 timer per uke.

56 dager ferie for universitetsprofessorer

Dekaner, lærere ved universiteter og IPCer, prorektorer, direktører for avdelinger, avdelingsledere for vitenskapelig forskning og doktorgradsstudier, samt akademiske sekretærer har rett til betalt permisjon på 56 dager, muligheten for å oppnå vil bare vises hvis arbeidet som lærer i det totale volumet ikke er mindre enn 150 timer.

For ikke å redusere, men å forlenge ferien ved hjelp av helligdager, når du utarbeider en søknad, må du sørge for å indikere datoene i kalenderdager, og ikke bare ta i betraktning perioden, det vil si datoene for begynnelsen og slutten av ferien.

Uavhengig av hele akademisk belastning, bør permisjon gis fullt ut til visedirektører for vitenskapelig arbeid, så vel som prorektorer for universitetene om kvelden og korrespondansen.

Anbefalt: