Hvordan Svare På Spørsmålet Hvorfor Du Vil Jobbe For Selskapet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Svare På Spørsmålet Hvorfor Du Vil Jobbe For Selskapet
Hvordan Svare På Spørsmålet Hvorfor Du Vil Jobbe For Selskapet

Video: Hvordan Svare På Spørsmålet Hvorfor Du Vil Jobbe For Selskapet

Video: Hvordan Svare På Spørsmålet Hvorfor Du Vil Jobbe For Selskapet
Video: Min jobb er å observere skogen og her skjer det noe rart. 2024, April
Anonim

Intervjuet er den viktigste fasen når du søker jobb. Uansett hvor bra CVet ditt er, vil en arbeidsgiver definitivt ønske å bli kjent med deg personlig og danne deg en mening om deg. Og hvis du ikke vet hvordan du skal svare på spørsmålet om hvorfor du vil jobbe for selskapet, vil inntrykket du gjør på ham absolutt ikke være en vinn-vinn.

Hvordan svare på spørsmålet hvorfor du vil jobbe for selskapet
Hvordan svare på spørsmålet hvorfor du vil jobbe for selskapet

Bruksanvisning

Trinn 1

Gjør deg kjent med aktivitetene i selskapet du søker jobb i. Hvis du har bekjente eller venner som jobber der, så snakk med dem, de kan fortelle deg om det i tilstrekkelig detalj. I alle fall kan du finne litt informasjon om denne virksomheten på Internett, selv om den ikke har et eget nettsted. Det vil være helt greit hvis du klarer å finne informasjon ikke bare om produktene dette selskapet produserer, men også om historien til dannelsen, samt økonomiske og sosiale indikatorer.

Steg 2

Du bør få en klar forståelse av denne organisasjonen og vite hvor kjent den er på markedet, dens omdømme som forretningspartner og produsent eller tjenesteleverandør. Det er bra hvis du under intervjuet kan henvise til publikasjoner og anmeldelser om hennes aktiviteter som du kan finne i media.

Trinn 3

I listen over grunner til at du vil jobbe i dette selskapet, nevn de av dem som er viktige for deg som spesialist - muligheten til å bygge en karriere og profesjonell vekst, forbedre kvalifikasjonene. For noen søkere er et viktig poeng deltagelse av utenlandske investorer i hovedstaden i selskapet, noe som innebærer reiser til utenlandske forretningsreiser og muligheten for å oppnå profesjonell sertifisering av en internasjonal standard.

Trinn 4

I en egen blokk fremhever du fordelene selskapet har med hensyn til sosiale programmer, lønnsnivå, muligheter for å oppmuntre til initiativ og integritet.

Trinn 5

Avslutningsvis kan du snakke om hvordan du ser muligheten til å bevise deg selv som en spesialist i dette selskapet, i hva du kan være nyttig for det, hva din kunnskap og erfaring kan være nyttig. Her kan du liste opp arbeidsstedene du utførte lignende funksjoner og ansvar, snakke om metodene du kjenner til programvareprodukter du kan bruke på denne arbeidsplassen.

Anbefalt: