Hvor Mange Virkedager I

Innholdsfortegnelse:

Hvor Mange Virkedager I
Hvor Mange Virkedager I

Video: Hvor Mange Virkedager I

Video: Hvor Mange Virkedager I
Video: Huobi Global как получить криптовалюту бесплатно 2024, Kan
Anonim

Med begynnelsen av det nye året har flertallet av arbeidende mennesker et spørsmål om hvor mange fridager og ferier som venter dem det kommende året. Hvilke høytider blir utsatt, og hvilke kombineres med lørdag eller søndag.

Hvor mange virkedager i 2014
Hvor mange virkedager i 2014

Hvor mange dager må du jobbe i år

Det kommende 2014 er ikke et skuddår, noe som betyr at det vil vare nøyaktig 365 dager. Å vite på forhånd hvilke helligdager og helger du kan stole på, er det lettere for en person som jobber med en standard fem-dagers uke å planlegge ferietiden og andre arrangementer.

Det er generelt anslått at dette året, med en standard arbeidsuke, oppnås 247 virkedager. Det er lett å gjette at det er 118 dager igjen til helgen. Dermed må du jobbe 2, 1 ganger mer enn å glede deg over ikke-virkedager.

For personer som jobber med en tidsplan som inkluderer en seks-dagers arbeidsuke, øker antall arbeidsdager til 299, men antall inaktiv dager reduseres til 66. Man bør imidlertid ikke glemme det, uansett om en person jobber på en fem-dagers eller seks-dagers basis, er den totale varigheten arbeidstid 40 timer per uke.

Hva helgen er laget av

Hvis vi vurderer en standard fem-dagers arbeidsuke, er totalt antall fridager 118. Av disse faller 14 dager på offisielle helligdager, og de resterende 108 - på lørdager og søndager.

Det er ikke det første året en slik praksis blir brukt når ferien blir utsatt på en slik måte at den kombineres med helgene. Som et resultat blir hviledager brukt mer rasjonelt og er ikke spredt midt i arbeidsuken.

De lengste fridagene i 2014 var nyttår og juleferie. Og den første arbeidsdagen var 9. januar.

4. og 5. januar, som er lørdag og søndag, vil hele yrkesaktive befolkning kunne ta en tur i juni og nyte den varme solen.

De påfølgende offisielle høytidene falt på dagen viet til forsvarerne av fedrelandet og den internasjonale kvinnedagen.

På grunn av at 23. februar faller på en søndag, blir denne helgen utsatt til 3. november, noe som forlenger høsthelgen.

Neste helg kommer i mai. I begynnelsen av måneden er det allerede to offisielle høytider - vårfestivalen og seiersdagen. Om sommeren vil det være mulig å hvile på Russlands dag, og den siste "røde" dagen i kalenderen i år vil være 4. november - kalt Day of National Unity.

På grunn av utsettelsen av ferien oppnås små ferier for arbeidende borgere i følgende perioder: 1. januar - 8. januar; 8. mars - 10. mars; 1. mai - 4. mai; 9. mai - 11. mai; 12. juni - 15. juni; 1. november - 4. november. Hvis du ser på det, viser det seg at det i år er mange små perioder der du kan flykte fra jobb og nyte hvile og kommunikasjon med kjære.

Anbefalt: