Hvordan Få En Ekstra Ferie I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få En Ekstra Ferie I
Hvordan Få En Ekstra Ferie I

Video: Hvordan Få En Ekstra Ferie I

Video: Hvordan Få En Ekstra Ferie I
Video: More Than Only | LGBTQ+ Feature Film | Official (re-colored) 2024, April
Anonim

Tilleggsbetalt permisjon er hviletiden som må gis til den ansatte, i tillegg til den viktigste betalte permisjonen. For perioden med ekstra permisjon beholder arbeidstakeren sin gjennomsnittslønn.

Hvordan få en ekstra ferie
Hvordan få en ekstra ferie

Bruksanvisning

Trinn 1

Den minste tillatte varigheten av ekstra permisjon avhenger av årsaken til tilbudet og stillingen til den ansatte, og er beskrevet i arbeidskodeksen til Den russiske føderasjonen og en rekke forskrifter som regulerer arbeidsrettslige forhold.

Det er to kategorier tilleggspermisjon: obligatorisk (arbeidsgiveren er forpliktet til å gi arbeidstakeren slik permisjon i samsvar med loven) og frivillig (de som er gitt av arbeidsgivers beslutning og er beskrevet i tariff- eller arbeidsavtalen).

Steg 2

Obligatorisk tilleggspermisjon, i henhold til den russiske føderasjonens arbeidskode, gis på årlig basis til de ansatte som jobber uregelmessig arbeidstid i det fjerne Nord, samt ansatte ansatt i farlige eller farlige næringer.

Trinn 3

Ekstra permisjon gis til en ansatt i sin helhet bare hvis han har arbeidet under skadelige forhold i minst 11 måneder. Ellers beregnes feriens varighet på nytt i forhold til den tid som faktisk ble jobbet under skadelige forhold. Vær oppmerksom på at arbeidserfaring ikke påvirker det faktum å gi permisjon, men varigheten.

Trinn 4

For å utstede en slik ekstra ferie, analogt med den vanlige, blir den registrert i ferieplanen. Før ferien begynner, gis det et pålegg om å gi den ansatte ekstra betalt ferie. Et viktig krav for HR-tjenesten er at data om tilleggsferier må inngå i den ansattes personlige kort.

Anbefalt: