Hvordan Løse Problemer På Jobben

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Løse Problemer På Jobben
Hvordan Løse Problemer På Jobben

Video: Hvordan Løse Problemer På Jobben

Video: Hvordan Løse Problemer På Jobben
Video: 10 привычек миллиардеров, которые нужно использовать п... 2024, Mars
Anonim

Alle står overfor å løse arbeidsproblemer, men ikke alle kan løse dem på en kompetent måte. Lag en klar plan for å finne en løsning, så oppnår du det beste resultatet.

Planlegg nøye rekkefølgen av dine handlinger når du løser arbeidsoppgaver
Planlegg nøye rekkefølgen av dine handlinger når du løser arbeidsoppgaver

Nødvendig

  • - oppgaven for hånden
  • - ønske om å løse det

Bruksanvisning

Trinn 1

Først utvikler du et system for rangering av oppgaver etter viktighetsnivået. Når du mottar en oppgave, gjør det til en regel å umiddelbart avgjøre dens betydning: overordnet, høy, vanlig. Begynn å utføre de primære oppgavene med en gang, resten kan utsettes, men sørg for å sette deg en frist for fullføring. Hvis du holder en oppgavekalender i posten, er det fortsatt enkelt. Du kan for eksempel angi påminnelser eller merke oppgaver med fargede flagg.

Steg 2

Enhver oppgave, fra den vanskeligste til den enkleste, kan deles inn i deloppgaver. Da blir løsningen enklere. På slutten av et hvilket som helst trinn i oppgaven, vis ledelsen de oppnådde resultatene. Be om råd hvis du går i riktig retning, det kan være verdt å endre kurs. Hvis du setter oppgaven selv, og du ikke trenger å konsultere ledelsen, så mye lettere. Men ikke glem selvkontroll og timing - dette er to av de viktigste komponentene som bestemmer suksessen med å løse arbeidsproblemer.

Trinn 3

Hvis oppgaven er så vanskelig at den krever involvering av ansatte fra andre spesialiteter, ikke nøl med å fortelle ledelsen om den. Du bør ikke ta på deg en oppgave som du definitivt ikke kan takle på egen hånd. Det er bedre å argumentere kompetent med dine overordnede hvorfor du tror du kan trenge hjelp fra andre ansatte.

Anbefalt: