Hvordan Organisere Kontorarbeid

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Organisere Kontorarbeid
Hvordan Organisere Kontorarbeid

Video: Hvordan Organisere Kontorarbeid

Video: Hvordan Organisere Kontorarbeid
Video: HVORDAN FÅ ET ORGANISERT HJEM? | Del 4 - Organisering 2024, Kan
Anonim

Hvordan arbeidet på kontoret er organisert, avhenger av produktiviteten til de ansatte som tilbringer minst 8 timer på det hver dag. Organisering av et kontor er en rekke spørsmål, fra valg av nødvendige møbler til informasjonssikkerhet, som må løses for å sikre normal arbeid for alle ansatte og selskapet som eier det.

Hvordan organisere kontorarbeid
Hvordan organisere kontorarbeid

Bruksanvisning

Trinn 1

Moderne kontorer er organisert i henhold til prinsippet om "åpen plass", når alle ansatte er plassert i ett romslig og lyst arbeidsområde, delt inn i funksjonelle områder. Vi anbefaler deg å invitere en spesialist som hjelper deg med å ordne kontorlokaler, bestemme hvor og hvordan funksjonelle soner skal lokaliseres, hvilke typer de har. Han vil også være i stand til å organisere og best plassere arbeidsplassene til lederen og kontoransatte i samsvar med hygieniske og hygieniske standarder. Sammen med ham kan du velge de nødvendige møblene og innrede de ikke bare for arbeidsplasser, men også for et rekreasjonsområde, et sted for møter med kunder og partnere.

Steg 2

Tenk over problemene med å utføre reparasjons- og vedlikeholdsarbeid på kontoret. De vil være påkrevd for datamaskiner og kontorutstyr. Velg serviceorganisasjonene du vil samarbeide med om dette problemet, eller organiser din egen divisjon av selskapet ditt, hvis oppgave vil være å løse dette problemet på egen hånd. Hvis du trenger å kjøpe forbruksvarer og skrivesaker i store mengder, kan du bestemme hvilke leverandører og rabatter de vil gi deg.

Trinn 3

Vurder måter å gi ledere og ansatte kjøretøy, et reiseplanleggingssystem og muligheten for å optimalisere bruken av selskapets bilpark. Snakk med ledelsen om vedlikehold og forsikring av selskapets eide eller leide biler.

Trinn 4

Løs problemet med beskyttelse av kontoret og organisering av sikkerhetssystemet. Spørsmålet om sikkerhetstiltak er også viktig, inkludert brannsikkerhet og metoder for evakuering av mennesker i nødstilfeller.

Trinn 5

Sammen med ansvarlige spesialister og selskapets ledelse, kan du løse spørsmålene om informasjonssikkerhet, styring av interne informasjonsflyter, tilgangskontroll og sikre bevaring av offisielle og kommersielle hemmeligheter.

Trinn 6

Tenk gjennom problemene med kontorarbeid - vil de bli håndtert av en egen person eller avdeling, ellers vil dette ansvaret bli tildelt ansatte i andre avdelinger. Opprett om nødvendig et system for intern og ekstern budkommunikasjon og organiser budarbeidet.

Trinn 7

Organiser bedriftsmåltider - din egen kantine eller kafé, bruk av tredjeparts cateringpunkter, catering.

Anbefalt: