Hvordan Gjøre Alt På En Arbeidsdag

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Gjøre Alt På En Arbeidsdag
Hvordan Gjøre Alt På En Arbeidsdag

Video: Hvordan Gjøre Alt På En Arbeidsdag

Video: Hvordan Gjøre Alt På En Arbeidsdag
Video: Возведение фальшстен из ГВЛ, OSB и кирпича. 2024, Kan
Anonim

Den ansvarlige medarbeideren prøver å gjøre så mye som mulig i løpet av arbeidsdagen. Det hender imidlertid at det ikke er nok tid til å gjøre de mest nødvendige tingene. Konsekvensene av dette er forsinkelser på jobb og depresjon.

Vet hvordan du skal prioritere riktig
Vet hvordan du skal prioritere riktig

Nødvendig

planlegger

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag en plan for arbeidsdagen din. Når du gjør det, må du huske at det må være ekte. Du bør ikke strebe etter å gjøre om absolutt alt på en dag. Det er best å holde seg til en ukentlig og månedlig plan, som lar deg fordele lasten optimalt.

Steg 2

Gjør vane med å logge hele virksomheten din i planleggingen. En spesiell notisblokk med datoer og et sted å skrive ting ned vil hjelpe deg å huske viktige hendelser. I tillegg kan du på denne måten se fordelingen av oppgaver om dagen, samt planlegge dagen etter timer og minutter.

Trinn 3

Sett et arbeidstempo for deg selv om morgenen. Ikke slapp av før lunsjpausen. Oppretthold din arbeidsholdning for resten av tiden. For å gjøre det lettere for deg å gjøre dette, kan du love deg selv en liten bonus på slutten av dagen. Dette kan være en favoritt godbit, en tur, shoppe eller chatte med venner.

Trinn 4

Følg den daglige rutinen. Tidlig og tilstrekkelig søvn vil fremme kraftig våkenhet. I tillegg vil timingen av arbeidet og fritiden din holde kroppen din i orden. Overholdelse av regimet vil også ha en positiv effekt på familieforholdene dine.

Trinn 5

Prøv å ikke bli distrahert av fremmede forhold, og hold deg til listen du har laget på forhånd. I sistnevnte, sørg for å ta med litt tid til uforutsette øyeblikk. I tillegg kan du legge til matpauser i huskelisten din.

Trinn 6

Ikke la deg distrahere av ting som sosiale medier. Prøv å bruke Internett strengt for de nødvendige formålene. Hvis du ikke selv kan begrense deg til dette, kan du be systemadministratoren om å blokkere nettsteder som kan distrahere deg fra jobben.

Trinn 7

Gjør det klart for kolleger at arbeidstiden bare er viet til arbeidssaker. Det er en annen tid for personlig kommunikasjon. Å ta mindre hensyn til ting som te og sladre hver time kan hjelpe deg med å utnytte tiden din i tjenesten bedre.

Trinn 8

Lær å forhandle kompetent. Gi samtalepartneren bare nødvendig informasjon om spesifikke spørsmål. Kortfattethet og klarhet vil redusere tiden for forretningskommunikasjon. Bruk det samme når du snakker i telefonen.

Trinn 9

Gjør øvelser for øynene, en liten oppvarming for ryggen osv. Etter behov. Dette vil bidra til å forhindre utmattelse og forbedre ytelsen din. Bruk også musikk for å øke hjerneaktiviteten din.

Anbefalt: