Hvordan Nummerere Bemanningstabellen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Nummerere Bemanningstabellen
Hvordan Nummerere Bemanningstabellen

Video: Hvordan Nummerere Bemanningstabellen

Video: Hvordan Nummerere Bemanningstabellen
Video: Høydepunkter NOR SUI m 2021 2024, April
Anonim

Bemanningstabellen er et spesialdokument som inneholder informasjon om bemanningen i organisasjonen og lønn til ansatte. Dette er et dokument relatert til rapportering, så det må fylles ut i samsvar med reglene, for eksempel riktig nummerert. Hvordan kan dette gjøres?

Hvordan nummerere bemanningstabellen
Hvordan nummerere bemanningstabellen

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du tegner opp den aller første bemanningstabellen i kolonnen "Dokumentnummer", sett "1". Dette vil bety at dette er det første dokumentet i sitt slag i denne perioden.

Steg 2

For etterfølgende bemanningstabeller, utvikle ditt eget nummereringssystem. Det kan være ende-til-slutt og årlig. Med et end-to-end-system tildeles hver påfølgende tidsplan et sekvensnummer. Siden den vanligvis slippes en gang i året, blir den nummerert 2, deretter 3, og så videre.

Trinn 3

Med det årlige systemet begynner en ny telling av antall bemanningstabeller hvert år. Hvis det ikke endrer seg i løpet av året, det vil si antall ansatte i bedriften og lønn forblir det samme, oppretter den ansatte ved personalavdelingen neste år nøyaktig det samme dokumentet som før, bare indikerer det nye publiseringsåret til dokumentene. Den skal også være oppført på nummer 1. I tilfelle det i løpet av kalenderåret var en reduksjon eller økning i personalet, samt en revisjon av lønnsskalaen, utsteder organisasjonen et nytt dokument, allerede på nummer 2. Imidlertid har neste år starter fortsatt nedtellingstabellene på nummer 1.

Trinn 4

Organisasjonen har rett til å utstede ett bemanningsbord i flere år. I dette tilfellet skal den neste, hver gang den blir utstedt, ha nummer 2. Men hvert år bør en slik langsiktig tidsplan bekreftes av en ordre fra lederen, som skal indikere en ny dokumentgyldighetsperiode.

Trinn 5

Hvis bemanningstabellen endres ofte og det blir vanskelig å spore endringene gjennom årene, kan du legge til en alfabetisk kode i tallene. Det kan indikere årsaken til endringen i timeplanen, for eksempel reduksjon av personalet eller lønnsrevisjoner. Slike endringer bør kommuniseres til alle HR-ansatte for å unngå forvirring i dokumentene.

Anbefalt: