Hvordan Utstede En Arbeidsbok For Deltidsarbeidere

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Utstede En Arbeidsbok For Deltidsarbeidere
Hvordan Utstede En Arbeidsbok For Deltidsarbeidere

Video: Hvordan Utstede En Arbeidsbok For Deltidsarbeidere

Video: Hvordan Utstede En Arbeidsbok For Deltidsarbeidere
Video: 연 매출 27억 회사 대표가 가족들과 떨어져 회사 창고에서 잠을자는 이유 - 개그맨 이부호 2024, Kan
Anonim

Deltidsarbeid i tillegg til hovedarbeidsstedet er ganske vanlig på nåværende tidspunkt. En oppføring om dette må føres i arbeidstakerens arbeidsbok i samsvar med lovens krav.

Hvordan utstede en arbeidsbok for deltidsarbeidere
Hvordan utstede en arbeidsbok for deltidsarbeidere

Bruksanvisning

Trinn 1

Først må arbeidssøkeren for stillingen skrive en søknad om ansettelse og sende den til ledelsen. Deretter utsteder personaloffiseren eller, i hans fravær, arbeidsgiveren selv en ordre om å registrere den ansatte i en deltidsstilling. Det er viktig å gjøre den fremtidige medarbeideren kjent med ordren, som, hvis det ikke er innvendinger, setter sin signatur på den.

Steg 2

Oppgi i arbeidsboken serienummeret og den faktiske registreringsdatoen i kombinasjon. Det er nødvendig å registrere en tilleggsstilling først etter merket om hovedjobben. Angi navnet på stillingen og avdelingen der spesialisten skal arbeide.

Trinn 3

Når du søker om en ekstern deltidsjobb, legger du til en oppføring ved hjelp av et dokument om arbeidet i selskapet der den ansatte jobber i tillegg. Be om en kopi, et utdrag av arbeidsordren eller et sertifikat trykt på brevpapir med angivelse av alle nødvendige firmaopplysninger. Forskjellen fra merket for internt deltid i dette tilfellet ligger i behovet for å rapportere det fulle og forkortede navnet på selskapet i informasjonen om arbeidet. Angi navnet på tjenesten og stillingen den ansatte har.

Trinn 4

Husk særegenheter ved å si opp kontrakten med den ansatte. Hvis en ansatt forlater hovedjobben, må han først si opp arbeidsforholdet for interne eller eksterne deltidsjobber, for så å si opp kontrakten med hovedarbeidsgiveren. Disse reglene er underlagt arbeidslover og må ikke brytes. Unnlatelse av å overholde normene i den russiske føderasjonens arbeidskode kan føre til at selskapet pålegges administrativt ansvar.

Anbefalt: