Hvordan Utstede Et Innlegg I En Arbeidsbok

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Utstede Et Innlegg I En Arbeidsbok
Hvordan Utstede Et Innlegg I En Arbeidsbok

Video: Hvordan Utstede Et Innlegg I En Arbeidsbok

Video: Hvordan Utstede Et Innlegg I En Arbeidsbok
Video: Вязание: ЭФФЕКТНАЯ КРАСИВАЯ АЖУРНАЯ КОФТОЧКА крючком ДЖЕМПЕР НА ВСЕ СЕЗОНЫ / МАСТЕР КЛАСС УЗОР СХЕМЫ 2024, Mars
Anonim

Innlegget i arbeidsboken er et eget dokument. Men samtidig er den ikke gyldig uten en arbeidsbok, den er et vedlegg til den. Den fylles ut bare i ett tilfelle: hvis det ikke er plass til oppføringer i seksjonene "Informasjon om arbeid" og "Informasjon om priser".

Hvis det ikke er plass igjen for poster, fyller du ut et innlegg i arbeidsboken
Hvis det ikke er plass igjen for poster, fyller du ut et innlegg i arbeidsboken

Bruksanvisning

Trinn 1

Innlegget i arbeidsboken må utstedes av arbeidsgiveren.

Steg 2

På den første siden av innlegget dupliseres informasjonen om den ansatte som er oppført i arbeidsboken. Skriv inn etternavn, fornavn og patronym i de aktuelle kolonnene i henhold til identitetsdokumentet. Angi medarbeiderens fødselsdato. I " Utdanningskolonne, angi utdanningsnivået. Denne oppføringen gjøres på grunnlag av dokumenter som bekrefter mottak av utdanning: et vitnemål eller et sertifikat. I kolonnen "Yrke, spesialitet" skriver du inn ansattens yrke, som er angitt i vitnemålet. Hvis det ikke er noen yrkesinformasjon, la feltet være tomt og skriv ned datoen da innsatsen ble fullført. Fyllingsdatoen er datoen for den første oppføringen i dette dokumentet. I tillegg, i innlegget, samt i arbeidsboken, må du på første side oppgi navnet på spesialisten som er ansvarlig for å fylle ut arbeidsbøker, en personalarbeider, så vel som hans underskrift. tilstedeværelsen av en personlig signatur fra den ansatte er påkrevd.

Trinn 3

Innlegg i innlegget gjøres på samme måte som oppføringer i arbeidsboken. Nummereringen av poster fortsetter nummereringen av arbeidsboken. Den andre kolonnen angir datoen for oppføringen. I den tredje kolonnen registreres en oversikt over ansettelse, oppsigelse, overføring til annen jobb og redundans. Samtidig er det ikke tillatt å lage forkortelser, for eksempel å erstatte ordet "artikkel" med "st." i tilfelle begrunnelse for oppsigelse eller reduksjon. Den siste, fjerde kolonnen inneholder navnet på dokumentet (Bestilling), i samsvar med hvilken oppføringen ble gjort, datoen for signeringen og nummeret. Forkortelser er heller ikke tillatt i denne kolonnen.

Trinn 4

Når du utsteder et innlegg, er det nødvendig å lage en oppføring på innsiden av omslaget til arbeidsboken: "Utstedt et innlegg", som angir serien og nummeret. Denne operasjonen gjentas hver gang innsatsen blir gitt ut. Du bør ikke gjøre dette før du fyller ut innsatsen. Hvis det er gjort en feil, må innsatsen ødelegges eller korrigeres. Det kan hende det ikke er plass til et stempel på utstedelsen av et innlegg.

Trinn 5

Legg inn en bok om regnskap for bevegelse av arbeidsbøker om utgivelsen av et innlegg med en angivelse av serien og nummeret.

Trinn 6

I henhold til instruksjonene for utfylling av arbeidsbøker, må innsatsen sys (og ikke limes inn) i boka, som den er et tillegg til. Dette blir lettere av dekselet som innsatsen har. Imidlertid gis ingen veiledning om hvordan du gjør dette. I de fleste tilfeller er innsatsen sydd etter siste side i arbeidsboken.

Anbefalt: