Hvordan Fylle Ut En Deltidsarbeidsbok

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut En Deltidsarbeidsbok
Hvordan Fylle Ut En Deltidsarbeidsbok

Video: Hvordan Fylle Ut En Deltidsarbeidsbok

Video: Hvordan Fylle Ut En Deltidsarbeidsbok
Video: Fylle ut Næringsoppgave 1 2024, Kan
Anonim

En oppføring i arbeidsboken om deltidsarbeid gjøres på forespørsel fra den ansatte. Det gjøres på hovedarbeidsstedet og følger visse regler.

Hvordan fylle ut en deltidsarbeidsbok
Hvordan fylle ut en deltidsarbeidsbok

Nødvendig

Hjelp til deltidsarbeid

Bruksanvisning

Trinn 1

Tildel posten et løpenummer (kolonne 1). I kolonne 2 setter du gjeldende dato. Skriv det ned i arabiske tall i følgende rekkefølge: nummer - 2 tegn, måned - 2 tegn, år - 4 tegn. For eksempel 2011-01-08. Bruk dette formatet når du spesifiserer en hvilken som helst dato i arbeidsboken din.

Steg 2

I kolonne 3 "Informasjon om ansettelse, overføring til annen fast jobb, kvalifikasjoner, oppsigelse" skriv "Innlagt (akseptert) for deltidsjobb …". Deretter angir du navnet på arbeidsgiveren, avdelingsnavnet og stillingen. I kolonne 4 angir du dokumentet på grunnlag av hvilket den ansatte er registrert i staten. Dette navnet må være nøyaktig og fullstendig, med angivelse av dato for dokumentet og dets registreringsnummer. I dette tilfellet angis først dato og nummer på dokumentet, og deretter navnet.

Trinn 3

Når du avviser, i kolonne 3, oppgir du følgende oppføring: "Fjernet (avskjediget) fra deltidsarbeid …", angir deretter navnet på arbeidsgiveren, så - lovartikkelen, en del av den, klausulen i i samsvar med hvilken oppsigelsen fant sted. Det kreves også en nøyaktig dechiffrering av rettsstaten.

Trinn 4

Når en ansatt er ansatt for deltidsarbeid i samme organisasjon der han er ansatt på hovedarbeidsstedet, er ikke navnet på arbeidsgiveren angitt i oversikten over ansettelse på deltid.

Trinn 5

Hvis arbeidstakeren ble ansatt på deltid, og arbeidskontrakten med ham ble avsluttet da oppføringen ble gjort i arbeidsboken, skriv i kolonne 3: "Fra (dato) til (dato) jobbet (jobbet) deltid … "angi deretter navnet på arbeidsgiveren, avdelingsnavn og stilling. Selv om oppføringen er i fortiden, må datoen i kolonne 2 likevel være aktuell.

Trinn 6

Når en ansatt fra en deltidsjobb blir overført til hovedarbeidsstedet i samme organisasjon, gjør du den første oversikten over oppsigelsen (se avsnitt 3). Den andre oppføringen er som følger: "Akseptert (akseptert) for stillingen (angi stillingens navn)".

Anbefalt: