Hvordan Fylle Ut En Ny Søknad 14001

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut En Ny Søknad 14001
Hvordan Fylle Ut En Ny Søknad 14001

Video: Hvordan Fylle Ut En Ny Søknad 14001

Video: Hvordan Fylle Ut En Ny Søknad 14001
Video: Fylle ut Næringsoppgave 1 2024, April
Anonim

Skjema 14001 er en søknad om endring av Unified State Register of Legal Entities (USRLE). Behovet for å fylle ut dette dokumentet oppstår når du endrer data om selskapet som finnes i registeret, og følgelig behovet for å gjenspeile disse endringene i det.

Hvordan fylle ut en ny søknad 14001
Hvordan fylle ut en ny søknad 14001

Det er nødvendig

  • - Skjema 14001 i elektronisk eller papirversjon;
  • - de viktigste detaljene i selskapet;
  • - informasjon om endringene som må gjøres i Unified State Register of Legal Entities;
  • - en datamaskin med en skriver;
  • - en fyllepenn.

Bruksanvisning

Trinn 1

Skriv inn grunnleggende informasjon om firmaet ditt (fullt navn på russisk, OGRN og datoen for tildelingen, TIN og KPP) i feltene som er beregnet for dem på første side av tittelsiden. Hvis det gjøres endringer i forbindelse med en endring i foretakets navn, er det nødvendig å angi den forrige på tittelsiden, som fremdeles vises i Unified State Register of Legal Entities.

Steg 2

Merk med "V" elementene som er oppført på side 1-2 på tittelsiden og angående nøyaktig de endringene som må gjøres i Unified State Register of Legal Entities i ditt tilfelle. Angi antall sider ved siden av hver avkrysningsrute. Hvis du ikke er sikker på om en er nok, legg den til side for senere.

Trinn 3

Fyll ut skjemaarkene angående endringene du gjør. La andre være tomme.

Trinn 4

Hvis det ikke er nok plass på arket, legg til ønsket antall sider. For å gjøre dette kan du fjerne tegninger fra det tilsvarende arket eller skrive det ut på en skriver i ønsket mengde. Når du fyller ut et elektronisk skjema, kopier du det nødvendige arket og lim det inn i dokumentet det nødvendige antall ganger mellom siden som dette arket har og neste.

Trinn 5

Etter å ha fullført alle nødvendige seksjoner, kontakt en notarius for å bekrefte signaturen din på den siste siden i skjemaet. Du må logge på det angitte feltet på den siste siden i skjemaet i hans nærvær.

Anbefalt: