Hvordan Fylle Ut En Jobbsøknad

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut En Jobbsøknad
Hvordan Fylle Ut En Jobbsøknad

Video: Hvordan Fylle Ut En Jobbsøknad

Video: Hvordan Fylle Ut En Jobbsøknad
Video: jobbsøknad Rema 1000 2024, Kan
Anonim

Hva ser du etter en jobb? Hver og en av oss vet. På en eller annen måte måtte vi gjøre dette, og kanskje vil ikke noen gjøre dette for første gang. Når vi søker på jobb, blir vi tilbudt å fylle ut et spørreskjema. Det viser seg at spørreskjemaet betyr mye i sysselsetting.

Hvordan fylle ut en jobbsøknad
Hvordan fylle ut en jobbsøknad

Nødvendig

  • - penn
  • - spørreskjema

Bruksanvisning

Trinn 1

Det hender ofte at når vi søker på en jobb, blir vi valgt etter flere utvalgskriterier. For noen arbeidsgivere er den såkalte "ansiktskontrollen" en overbevisende grunn, noen tar hensyn til arbeidserfaring. Men når det gjelder en ledig stilling som mange søker seg til, så kan du ikke klare deg uten en undersøkelse. Noen ganger redder ikke tilstedeværelsen av et CV situasjonen, og når du sier at du har et CV, vil du ikke behage sekretæren med dette.

Steg 2

I alle fall er det bedre å fylle ut skjemaet. Prøv å skrive riktig og med en tydelig, leselig håndskrift. Tenk deg at du har hundre utfylte spørreskjemaer foran deg, og at du må velge den beste. Spørreskjemaet med uleselig håndskrift vil umiddelbart fly i søpla. Derfor, hvis du har dårlig håndskrift, kan du prøve å skrive sakte, men så uttrykkelig som mulig.

Trinn 3

Legg også merke til at det noen ganger er dobbelte spørsmål i spørreskjemaene, den såkalte "løgnedetektoren". Hvis du skriver en løgn, vil sekretæren til slutt forstå det.

Trinn 4

Når du fyller ut tidligere jobber, bør du være nøyaktig. Ta med deg en arbeidsbok slik at du kan skrive nøyaktige datoer i kolonnene om arbeidsstedet. Hvis det siste arbeidet var i sammensetningen av en enkelt entreprenør, skriv varemerket først, ofte vet de det.

Trinn 5

Du trenger også adressene og telefonnumrene til dine tidligere arbeidsgivere for å få anbefalinger om deg og hvordan de gjorde jobben sin. Husk at du ikke kan legge igjen tomme kolonner i spørreskjemaet. Dette får deg til å tenke på kandidaturet ditt fra den negative siden. Når det kreves i spørreskjemaet for å fylle ut kolonnen "om deg selv" eller "ønsker", anbefales det å skrive nøyaktig og kort. Dette vil fremheve viktigheten din for den fremtidige arbeidsgiveren.

Trinn 6

Et annet viktig poeng i utarbeidelsen av spørreskjemaet er lønnsnivået. Og her er alt veldig seriøst. Du må vite din egen verdi og skrive i henhold til dine evner. Du trenger ikke å tenke: hvis bare litt er nok for meg, bare ta meg … Evaluer arbeidet ditt til virkelig verdi. Hvis betalingen er fastsatt etter avtale, vil det sannsynligvis bli undervurdert av arbeidsgiveren.

Anbefalt: