Hvordan Gjøre Endringer I Stillingsbeskrivelsen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Gjøre Endringer I Stillingsbeskrivelsen
Hvordan Gjøre Endringer I Stillingsbeskrivelsen

Video: Hvordan Gjøre Endringer I Stillingsbeskrivelsen

Video: Hvordan Gjøre Endringer I Stillingsbeskrivelsen
Video: Skattekort og frikort - hva er greia? 2024, Kan
Anonim

Stillingsbeskrivelsen som styrer arbeidstakerfunksjonen til en ansatt er et viktig dokument. Det angir rekkevidden for hans arbeidsoppgaver, ansvarsgrenser og kvalifikasjonskrav for stillingen. Dette dokumentet er ikke statisk, det må umiddelbart gjenspeile endringen i disse, strukturelle, organisatoriske, produksjons- og andre krav, supplert og justert over tid. Endringer i den gjøres i samsvar med arbeidslover.

Hvordan gjøre endringer i stillingsbeskrivelsen
Hvordan gjøre endringer i stillingsbeskrivelsen

Bruksanvisning

Trinn 1

I tilfelle stillingsbeskrivelsen er et vedlegg til arbeidsavtalen, vil endring av vilkårene automatisk endres. Det må skje i samsvar med artikkel 72 i den russiske føderasjonens arbeidskode. Dette betyr at alle endringer kun må gjøres etter avtale mellom partene og utarbeides i et eget dokument inngått mellom arbeidsgiver og arbeidstaker skriftlig. Hvis stillingsbeskrivelsen ble godkjent av et eget dokument, trenger ikke arbeidsavtalen endres. I dette tilfellet er en ny stillingsbeskrivelse godkjent av en egen ordre.

Steg 2

Endringer i eksisterende stillingsbeskrivelser bør gjøres under hensyntagen til visse betingelser i arbeidsavtalen. Arbeidsfunksjonen, som bestemmes av stillingsbeskrivelsen, er en forutsetning for arbeidsavtalen. Å gjøre justeringer i stillingsbeskrivelsen tilsvarer en overføring til en annen jobb, som, i samsvar med del 1 i art. 72.1 i den russiske føderasjonens arbeidskode, kreves det skriftlige samtykke fra den ansatte.

Trinn 3

Behovet for å endre stillingsbeskrivelser oppstår ved endringer i organisatoriske og teknologiske arbeidsforhold, som må bekreftes av en passende ordre som viser spesifikke forhold og endringer og en lenke til underlag.

Trinn 4

Hvis arbeidskoden i Den russiske føderasjonen ikke gir noe annet, må den ansatte advares om kommende endringer i arbeidsoppgavene senest to måneder i forveien. Faktumet om mottakelse av varselet fremgår av den ansattes signatur med obligatorisk angivelse av dato for bekjentskap. Etter det gjør arbeidsgiveren endringer i teksten i arbeidsavtalen, stillingsbeskrivelser og andre lokale forskrifter.

Trinn 5

Selskapet bør føre oversikt over endringer i stillingsbeskrivelser. For dette bør det være en spesiell journal som registrerer essensen av endringene med henvisning til de aktuelle elementene. Den forrige stillingsbeskrivelsen må arkiveres i minst tre år etter at den ble endret.

Anbefalt: