Hvordan Komme Overens Med Arbeidskollegaer

Hvordan Komme Overens Med Arbeidskollegaer
Hvordan Komme Overens Med Arbeidskollegaer

Video: Hvordan Komme Overens Med Arbeidskollegaer

Video: Hvordan Komme Overens Med Arbeidskollegaer
Video: Natural Pattern of Human Movements by Per Halvor Lunde - Fra liggende til sittende på sengekant 1 2024, Kan
Anonim

Å gå på jobb med glede er noe mange vil ha, men ikke alle har. Og det er ikke engang selve arbeidet, men menneskene som omgir deg der. Å finne et felles språk med alt er ikke en enkel oppgave. Det er vanskelig, men mulig.

Hvordan komme overens med arbeidskollegaer
Hvordan komme overens med arbeidskollegaer

Den første regelen er å ikke kalles en lat person i teamet. Samtaler som "hvorfor sitter han og gjør ingenting, men her må han pløye som pappa Carlo", oppstår som regel en av de første og fører aldri til noe godt. I tillegg, vis hele tiden kompetansen din, fordi dette er en garanti for en slags autoritet og respekt. Hvis du med jevne mellomrom tar plassen til personen som snakker om pave Carlo, blir du raskt kvitt denne dårlige vanen. Ikke vær misunnelig, det er usannsynlig at "gjør-ingenting" aldri vil kunne bygge en vellykket karriere.

Hvis kollegene dine irriterer deg med sine mangler, hold tilbake idealisme og slå på overbærenhet. Heldigvis er disse manglene ikke dine, selv om, som du husker, i andres øyne … Bare unngå konfrontasjoner med disse menneskene basert på deres ufullkommenhet.

Ikke døm, men du vil ikke bli dømt - dette er virkelig en uforanderlig sannhet, spesielt i kontorlivet. Ikke døm en person etter andres ord. Fordi andres ord som regel er en skadet telefon. Prøv å ikke sladre og evaluere andre mennesker objektivt.

Ikke sladre deg selv. Kritikk av andre ansatte, og spesielt ledelsen, er en takknemlig oppgave. Selv om feil handlinger fra en annen person er åpenbare. Hvis du ikke kan unngå slike diskusjoner, kan du ta en observant stilling. Vær forsiktig med ord - selv veggene har ører, og ikke alle mennesker er sanne engler.

Aldri mobbe kolleger. Dette er stedet der du jobber, og ikke ordner opp i ting og ikke kjemper. Først må du bare holde øye med folk. Etter en stund vil de vise seg på den ene eller andre siden. Det hender ofte at noen som i utgangspunktet virket fiendtlige mot deg, senere vil etablere det mest tillitsfulle forholdet til deg på jobben.

Imidlertid ikke forvent at alle liker deg. Folk diskuterer vanligvis hverandre. Men ikke gi det for mye oppmerksomhet. Hvis du gjør jobben din i god tro og ikke hengir deg til verbiage, har du ingenting å bekymre deg for. Og husk at arbeid ikke er familien din. Bare hold et vennlig miljø og vær deg selv.

Anbefalt: