Hvordan Komme Overens Med En Sjef

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Overens Med En Sjef
Hvordan Komme Overens Med En Sjef

Video: Hvordan Komme Overens Med En Sjef

Video: Hvordan Komme Overens Med En Sjef
Video: The Beautiful Island of Santorini - 7.5 mile/12km Hike - 4K - with Captions 2024, Kan
Anonim

Hvis lederen kommuniserer direkte med deg, og ikke ved hjelp av ledere, kan det være vanskelig å etablere et forhold til en slik person.

Hvordan komme sammen med en sjef
Hvordan komme sammen med en sjef

I en verden der småbedrifter trives, er det ikke uvanlig å jobbe med en leder, om ikke side om side, så nært nok, og unngå kontakt med forskjellige ledere. Det kan være en leder, eller kanskje du må lytte til ordrene til to sjefer hver dag, som noen ganger forteller deg hva du skal gjøre uten å koordinere oppgavene sine med hverandre.

Noen av reglene nedenfor vil hjelpe deg med å komme overens med sjefen din og ikke bli syndebukk hvis noe går galt.

Lytt alltid nøye til sjefen din

Enda bedre, skriv ned alle ordrene hans. Så for det første vil han se din flid og ansvar når du utfører oppgaver, og for det andre vil du ikke savne et eneste ord, og da vil du kunne gjøre alt nøyaktig. Hvis de etter det vil vise deg noe, vil notatene dine være klare.

Bilde
Bilde

Ikke diskuter personlige problemer med lederen din

Så fristende som det kan være å finne ut mest mulig informasjon om sjefen din, anbefaler vi at du unngår personlige emner av en enkel grunn. I et team er det nødvendig å opprettholde en avstand ikke bare mellom deg selv og kolleger, men også mellom deg selv og lederen. Å diskutere personlige problemer kan føre til skjevhet.

Bilde
Bilde

Unngå å være for emosjonell

Hvis noe under din samtale med dine overordnede ikke passet deg eller til og med opprørte deg, ikke la følelsene dine overgå sunn fornuft. En leder er en person som løser problemer i selskapet annet enn heltidsansatte, og derfor kan hans tilsynelatende opprørende oppgave være diktert av visse mål og mål. Før du viser misnøyen din, må du nøye finne ut hvorfor sjefen ønsket noe som ikke passet deg.

Snakk om arbeidet ditt trenger avgjørende

Hvis du trenger noe for å harmonisere arbeidsflyten din, ikke vær redd for å fortelle lederen din om det. Sjefen, som jobber uten ledere, behandler oftest selv organiseringen av arbeidsprosessen til sine underordnede. Vi anbefaler også at du diskuterer viktige saker personlig, og ikke legger dem på papir. Live samtale bidrar til rask løsning av eventuelle problemer.

Bilde
Bilde

Ikke vær redd for å foreslå noe til sjefen din

Når en ansatt er i direkte daglig kontakt med en leder, kan det virke som om hans initiativ er overflødige, for her er han - den som vet alt og kan løse ethvert problem. Ikke glem at sjefen er den samme personen, og initiativet ditt vil bare vise ham at du, som han, bryr deg om selskapets velvære, selv om tilbudet ditt ble avvist.

Ikke la unødvendige ansvarsområder skifte på deg

Det hender at lederne for små utviklingsbedrifter ikke har tid til å fylle på laget i tide, og derfor faller nye ansvarsområder på skuldrene til eksisterende ansatte.

Bilde
Bilde

Dette kan føre til at lederne ikke ønsker å ta noen andre med i teamet og bruke ekstra penger på lønn til en annen underordnet, når du ser din suksess. Som et resultat sparte sjefen penger, og du utfører sannsynligvis en enorm liste over plikter for de samme pengene. Hvis dette skjer, informer sjefen din om det og begrunn stillingen din.

Anbefalt: