Hvordan Bygge Relasjoner I Et Team

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bygge Relasjoner I Et Team
Hvordan Bygge Relasjoner I Et Team

Video: Hvordan Bygge Relasjoner I Et Team

Video: Hvordan Bygge Relasjoner I Et Team
Video: Innovasjon - Hvordan bygge innovative team 2024, Kan
Anonim

Det nye laget er alltid litt ubehagelig i begynnelsen. Vær forberedt på at teamet du inngikk i to måneder vil se nøye på deg og være forsiktig. Du vil bli gjenstand for økt oppmerksomhet. Utseendet ditt, enhver handling er gjenstand for partisk diskusjon.

Hvordan bygge relasjoner i et team
Hvordan bygge relasjoner i et team

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du begynner å jobbe, må du utstyre arbeidsplassen på en slik måte at den fremkaller en positiv holdning til deg fra andre ansatte. På skrivebordet bør du ikke umiddelbart plassere fotografier der det er intime detaljer om ditt personlige liv. Dette vil bidra til å unngå provoserende og personlige spørsmål. Hold arbeidsområdet rent og ryddig. Et skittent krus, fruktstubber vil føre til en negativ holdning til deg. Unngå å snakke negativt om den nye jobben din hvis den ikke passer deg.

Steg 2

Start arbeidsdagen din med en hilsen. Vennlige ord, et smil, en nikk på hodet vil appellere til dine nye kolleger, selv om du gjør en liten feil et sted.

Trinn 3

Ikke glem å komplimentere. Prøv å rose folk for det du virkelig setter pris på: en for punktlighet, en annen for utholdenhet og den tredje for en pen frisyre.

Trinn 4

Fjern hard kritikk og skryt foran kolleger. Denne oppførselen kan fornærme noen av dem. Svar aldri frekt på frekkhet. Din tilbakeholdenhet vil bare fremkalle respekt og forståelse. Hold avstanden når du kommuniserer med de som søker å gi deg negativ informasjon om andre.

Trinn 5

Vær alltid veldig høflig når du snakker i telefon.

Trinn 6

Prøv å ikke forstyrre arbeidsflyten din. Vær tydelig om jobbansvaret ditt selv.

Trinn 7

Støtt kollegene dine i problemene du kjenner bedre enn andre. Søk råd, hvis behovet oppstår, fra mer erfarne og anerkjente ansatte.

Trinn 8

Husk at forholdet til de ansatte må fungere. Teamet er ikke et sted for personlige forhold.

Trinn 9

Ikke nekt å delta i bedriftsfester. Det er ikke vanlig at de drikker mye og drar uten å vente på slutten av arrangementet.

Anbefalt: