Hvordan Finne Et Felles Språk Med Teamet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Et Felles Språk Med Teamet
Hvordan Finne Et Felles Språk Med Teamet

Video: Hvordan Finne Et Felles Språk Med Teamet

Video: Hvordan Finne Et Felles Språk Med Teamet
Video: Кен Робинсон: Как школы подавляют творчество 2024, Kan
Anonim

De første arbeidsdagene på et nytt sted er alltid spennende. Uvante omgivelser, nye mennesker … Det vil kreves en viss tid for "sliping" i ethvert team. Selv om dette er et team med veletablerte tradisjoner og etablerte atferdsnormer, må du være oppmerksom på alle dets regler, spesielt i begynnelsen av arbeidsaktiviteten.

Hvordan finne et felles språk med teamet
Hvordan finne et felles språk med teamet

Bruksanvisning

Trinn 1

Aldri være sent på jobb. Bedre å komme tidlig. Dette er et av hovedpunktene i arbeidsdisiplin. Som regel bør en leder eller annen ansatt introdusere deg for hele teamet. Eller du kan be om å gjøre det. Dette vil gjøre prosessen med å bli med i et nytt team noe enklere, siden informasjon om dine evner og selskapets forventninger fra aktivitetene dine allerede vil bli hørt.

Steg 2

I ethvert team er det alltid en person som vil hjelpe deg med å bli kjent med arbeidsplassen, introdusere deg for arbeidsflyten og gi informasjon om de grunnleggende reglene i selskapet. Still ham spørsmålene du er interessert i om egenskapene til kommunikasjon i teamet, den daglige rutinen: Tilstedeværelsen av kaffepauser, start- og sluttidspunktet for arbeid, er det mulig å arrangere pauser og hvor lenge de er, er det vanlig å være sent etter endt arbeidsdag. Finn ut av ham særegenheter ved klesstilen i teamet, enten det er noen tradisjoner eller etablerte vaner.

Trinn 3

Bedrifter har vanligvis en spesifikk kleskode. Ikke bruk de lyseste eller mest overbevisende antrekkene i garderoben din til å jobbe. Det vil fortsatt være nyttig for deg på bedriftskvelder. Det er bedre å kle seg med tilbakeholdenhet, uten frills, forretningsmessig, men smakfull.

Trinn 4

Still inn positivt. Når du kommuniserer med en ny kollega, må du være snill, oppmerksom, imøtekommende, men samtidig tilbakeholden. Prøv å smile så ofte som mulig, men vær naturlig. Et falskt smil kan karakterisere deg som oppriktig.

Trinn 5

For å gjøre det enklere å finne et felles språk, må du først observere arbeidsstilen til de ansatte. Vis maksimal oppmerksomhet og interesse for det kollegene dine anbefaler og forteller deg, spesielt når det gjelder nyansene i aktiviteten din.

Trinn 6

Respekter ikke bare ledelsens mening, men også av hver ansatt. Ikke prøv å behage alle og alle. Ikke streve for raske, kjente forhold til kolleger. Over tid vil du selv forstå hvem du kan komme nær, og hvem du ikke skal.

Trinn 7

Du bør ikke bruke hyppige sammenligninger med ditt forrige arbeidssted når du snakker med nye kolleger. Uansett om du sammenligner de positive eller negative sidene ved arbeidsforhold, prosess, kan dette betraktes som tvetydig. I intet tilfelle kritisere eller snakke hardt ut mot de nye sjefene og deres underordnede. Du har ennå ikke brukt nok tid med dette teamet til å objektivt vurdere situasjonen.

Trinn 8

Ikke vær redd for å gjøre feil. Først kan de lett forklares. Still spørsmål, ta råd. Det vil være verre hvis du gjør feil, og allerede er fast ansatt.

Anbefalt: