Hvordan Håndtere Ledelse

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Håndtere Ledelse
Hvordan Håndtere Ledelse

Video: Hvordan Håndtere Ledelse

Video: Hvordan Håndtere Ledelse
Video: Den beste form for ledelse - Øyvind Martinsen 2024, Kan
Anonim

Vellykket utvikling av et selskap i finansmarkedet betyr slett ikke at bedriftsetikk overholdes internt. Ofte føler underordnede seg som ekte slaver av lederen eller plages av det faktum at ingen feirer fruktene av deres aktiviteter. Ingen grunn til å tåle ulempene av frykt for å miste jobben. Lederen vil definitivt lytte til klagene dine hvis du konstruktivt kan forklare din posisjon.

Hvordan håndtere ledelse
Hvordan håndtere ledelse

Bruksanvisning

Trinn 1

Ikke vær stille

Aldri fungere som sekretær hvis du er i en annen stilling. Det er ikke uvanlig at ledere av små bedrifter prøver å legge til arbeidsbyrden til sine underordnede mange ansvarsoppgaver som de ikke skal utføre. Ikke rydd opp sjefens arbeidsområde eller gjør jobben til favorittene hans og prøv å behage. Det er usannsynlig at forbrukernes holdning til deg vil føre til en økning, men stilltiende aksept av vilkårlighet vil øke dine bekymringer. Forklar lederen tydelig at du utfører direkte oppgaver og vil bare hjelpe hvis du er ledig tidligere.

Steg 2

Ikke la deg skade

Hvis lederen ikke er sjenert av å rope til deg foran ansatte, diskuter problemet med ham. Spør hva som er årsaken til denne holdningen til deg og hva du gjør galt. Be om råd om hvordan du kan gjøre en forskjell. Kanskje, hvis du tar kontakt, vil sjefen endre sin holdning til deg. Gjør det klart at du ikke har tenkt å tolerere en slik holdning, spesielt hvis det ikke er noen grunn til det annet enn regissørens dårlige humør.

Trinn 3

Ikke vær stille om prestasjonene dine

Hvis du forstår at ditt bidrag til utviklingen av selskapet er det mest håndgripelige sammenlignet med innsatsen til kollegene dine, men dette ikke fører til høyere lønn eller karrierevekst, bør dette diskuteres. Vis lederen din bevis på prestasjonene dine, forklar hvorfor du er misfornøyd, og be dem høflig om å fikse situasjonen. Alle problemer med myndighetene må løses privat.

Trinn 4

Oppfør deg riktig

Selv om det ser ut til at du er mye mer kompetent enn lederen, må du aldri fordømme ham og ikke vise overlegenhet. De samme rådene kan gis til ansatte som får periodisk sjefgodkjenning. En god holdning er ikke i det hele tatt en grunn til å være kjent. Ikke glem forretningsetikken under noen omstendigheter, spesielt ikke med kolleger.

Anbefalt: