Hvordan Lage Oppføringer I En Ansattes Arbeidsbok

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Oppføringer I En Ansattes Arbeidsbok
Hvordan Lage Oppføringer I En Ansattes Arbeidsbok

Video: Hvordan Lage Oppføringer I En Ansattes Arbeidsbok

Video: Hvordan Lage Oppføringer I En Ansattes Arbeidsbok
Video: Hvordan skal arbeidsgiver behandle et varsel fra arbeidstaker etter arbeidsmiljølovens regler 2024, April
Anonim

Når en ny ansatt er ansatt, plikter arbeidsgiveren å registrere ansettelsen i arbeidsboken innen 5 dager. Hvis arbeidstakeren får en ny arbeidsbok, er arbeidsgiveren også ansvarlig for å fylle ut tittelsiden.

Hvordan lage oppføringer i arbeidstakers arbeidsbok
Hvordan lage oppføringer i arbeidstakers arbeidsbok

Det er nødvendig

  • - Arbeidskodeksen til den russiske føderasjonen;
  • - sysselsettingshistorie;
  • - bedriftens segl.

Bruksanvisning

Trinn 1

I kolonne nr. 3 i seksjonen "Informasjon om arbeid" i form av en tittel uten å angi dato for oppføring og serienummer, skriv ned organisasjonens fulle navn i samsvar med de grunnleggende dokumentene. Sett det forkortede navnet ved siden av det. Det er mulig å bruke et stempel med disse dataene.

Steg 2

I den andre kolonnen i seksjonen "Jobbinformasjon" angir du datoen for ansattes ansettelse i formatet "01.01.2014".

Trinn 3

I den tredje kolonnen lager du en oversikt over ansettelser i organisasjonens strukturelle avdeling (angi det spesifikke navnet) som angir stilling, yrke og kvalifikasjoner. Tittelen på stillingen må sammenfalle med bemanningstabellen. Hvis navnene ikke stemmer overens, kan den ansatte ha problemer når han tildeler pensjon. Det er ikke nødvendig å angi detaljene i arbeidsavtalen i arbeidsboken.

Trinn 4

I fjerde kolonne angir du navnet på organisasjons- og administrasjonsdokumentet på grunnlag av hvilket oppføringen blir gjort.

Trinn 5

Legg merke til i arbeidsboken under arbeidets gang alle bevegelser av den ansatte langs karrierestigen med angivelse av overføringsdato, ordrenummer og datoen for oppføringen i arbeidsboken.

Trinn 6

I tilfeller av å gi nytt navn til et foretak, lag en passende oversikt over omdøpet, slik at ingen hendelse inntreffer ved oppsigelse. I dette tilfellet, i kolonne nr. 3, gjør du en oppføring av følgende type: "Organisasjon … fra en slik dato er omdøpt til Organisasjon …" I slike tilfeller er det umulig å registrere avskjedigelse.

Trinn 7

Ved avslutning av arbeidskontrakten, lag en oversikt over den ansattes oppsigelse med henvisning til den aktuelle artikkelen i den russiske føderasjonens arbeidskode. Arbeidsgiveren er forpliktet til å foreta en passende oppføring og utstede en arbeidsbok til den tidligere arbeidstakeren på oppsigelsesdagen.

Anbefalt: