Hvordan Lage En Bok Med Anmeldelser Og Forslag

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Bok Med Anmeldelser Og Forslag
Hvordan Lage En Bok Med Anmeldelser Og Forslag

Video: Hvordan Lage En Bok Med Anmeldelser Og Forslag

Video: Hvordan Lage En Bok Med Anmeldelser Og Forslag
Video: Create Profitable KDP Coloring Book Pages to Self Publish and Make Money Online 2024, Mars
Anonim

For en rekke bedrifter er det nødvendig med tilstedeværelsen av en Book of Reviews and Suggestions. Dette magasinet fungerer for organisasjonen som et slags middel for kvalitetskontroll av tjenestene som tilbys, samt "tilbakemelding" for ledelsen. Det er regler for utformingen.

Hvordan lage en bok med anmeldelser og forslag
Hvordan lage en bok med anmeldelser og forslag

Bruksanvisning

Trinn 1

Blonder, nummerere og sertifisere også med organisasjonens segl og signaturen til lederen av Book of Reviews and Suggestions.

Steg 2

Registrer deg i en spesiell journal i distriktsrådet.

Trinn 3

De første sidene i Book of Reviews and Suggestions bør inneholde en tekst med instruksjoner for å føre en bok med anmeldelser og forslag, med angivelse av telefoner og adresser til den aktuelle organisasjonen, eller en individuell gründer eller juridisk enhet, samt telefoner og adresser av Rospotrebnadzor, bydelsråd og prefektur for det administrative distriktet, avdelingen for forbrukermarked og tjenester i byen. Fyll dem ut.

Trinn 4

Husk at Book of Reviews and Suggestions er et strengt ansvarlig dokument og kan ikke skrives av før den er fullført. Hvis det i løpet av året i organisasjonen forblir ufullstendig fylt, utvides det til neste år. En tilsvarende oppføring blir gjort om dette i den.

Trinn 5

Når Book of Reviews and Suggestions er fullstendig fullført, overføres den til direktøren for organisasjonen, en enkelt entreprenør eller til ledelsesorganet til en juridisk enhet, der den må oppbevares i ett år.

Trinn 6

Direktøren for en organisasjon, en individuell gründer eller et styrende organ for en juridisk enhet må distribuere bøker om anmeldelser og forslag til alle salgssteder og divisjoner, som hver må utstedes i samsvar med de fastsatte reglene.

Trinn 7

Gi boken med anmeldelser og forslag til søkeren på forespørsel. Hver oppføring, både positiv og negativ, må gjennomgås av administrasjonen i organisasjonen innen to uker. Deretter blir det på baksiden av søknaden lagt inn data om tiltakene, og et skriftlig svar blir sendt til søkeren innen fem dager til den adressen han har angitt.

Anbefalt: