Hvordan Lage En Oppføring I Arbeidsboken Om Deltidsarbeid

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Oppføring I Arbeidsboken Om Deltidsarbeid
Hvordan Lage En Oppføring I Arbeidsboken Om Deltidsarbeid

Video: Hvordan Lage En Oppføring I Arbeidsboken Om Deltidsarbeid

Video: Hvordan Lage En Oppføring I Arbeidsboken Om Deltidsarbeid
Video: Create worksheet & Earn money || Work from home || Part Time Jobs || Maths Worksheet Online |Wfh job 2024, April
Anonim

En oppføring i arbeidsboken til en deltidsarbeider gjøres bare på hans forespørsel. Hovedproblemet ligger i at det gjøres på hans viktigste arbeidssted, selv om han jobber deltid i en annen organisasjon. Avhenger av om den ansatte er deltidsarbeider i samme organisasjon (intern deltid) eller i en annen (ekstern) og innholdet i posten og et sett med begrunnelse.

Hvordan lage en oppføring i arbeidsboken om deltidsarbeid
Hvordan lage en oppføring i arbeidsboken om deltidsarbeid

Det er nødvendig

  • - arbeidspost til den ansatte;
  • - bekreftelse på ansettelsen av en deltidsjobb (ansettelseskontrakt, en kopi av bestillingen eller et utdrag fra den eller et attest) eller oppsigelse (kopi av bestillingen);
  • - uttalelse fra den ansatte i tilfelle intern deltidsjobb;
  • - fyllepenn;
  • - utskrift (ved avskjedigelse fra hovedjobben).

Bruksanvisning

Trinn 1

Når han ansetter en intern deltidsarbeider, må han sende en søknad i en hvilken som helst form til lederen av organisasjonen med en forespørsel om å gjøre en tilsvarende oppføring i arbeidsboken.

Det gjøres etter neste merke i arbeidskraften på samme måte som alle ansettelser, bare teksten angir kombinasjonen av jobber.

Steg 2

Hvis en ansatt som jobber deltid i en annen organisasjon ønsker å komme inn i arbeidsstyrken, må han presentere et valg av beviset på sin ansettelse på siden. Dette kan være en ansettelseskontrakt med en annen arbeidsgiver, en kopi av arbeidsordren eller et utdrag fra den, eller et attest fra arbeidsstedet på brevpapir, signert av den ansvarlige og organisasjonens segl.

I kolonne 3 i arbeidsboken hans føres det fulle og, hvis tilgjengelig, forkortede navnet på tredjeparts arbeidsgiveren, og det registreres en ansettelse av en deltidsjobb der på grunnlag av dokumentet som ble levert av ansatt. I fjerde kolonne angir du utdataene fra sistnevnte (nummer, dato).

Trinn 3

En intern deltidsarbeider kan trekke seg fra en stilling som er en ekstra jobb uten å forlate den viktigste. I dette tilfellet registreres det i hans arbeid bare om oppsigelse fra en deltidsjobb, som ikke trenger å bli sertifisert av signaturen fra den ansvarlige personen og arbeidsgivers forsegling.

Trinn 4

En ekstern deltidsarbeider må ta med en kopi av ordren for oppsigelse fra deltidsarbeid, et utdrag fra den eller annet støttedokument til hovedjobben.

Før du legger ned oppsigelsesoppføringen i kolonne 3, blir navnet på organisasjonen (den kan forkortes hvis tilgjengelig) gitt som en overskrift i parentes, der deltidsarbeideren slutter.

Trinn 5

Deltidsarbeid kan bli det viktigste for en ansatt både med interne og eksterne muligheter. I det første tilfellet må arbeidstakeren først avskjediges fra både hovedjobben og deltidsstillingen, og deretter ta ham til en jobb der han tidligere var deltid, men allerede som hovedjobben.

Trinn 6

En lignende situasjon oppstår når du forlater hovedjobben for den nåværende arbeidsgiveren og blir den viktigste utført av en tredjeparts deltidsjobb.

Den ansatte må først si opp deltidsjobben og bringe en kopi av den tilsvarende bestillingen til den nåværende mesteren. Avslutt og bli registrert hos arbeidsgiveren, som tidligere hadde en deltidsjobb, allerede for hovedjobben med alt tilhørende byråkrati: å skrive en søknad, utstede en ordre osv.

Trinn 7

En situasjon kan oppstå når en ansatt forlater hovedjobben for en annen hovedjobb, mens han fortsetter å jobbe deltid.

I denne situasjonen er det nok for ham å slutte i hovedjobben. Hvis han i fremtiden bestemmer seg for å forlate stillingen som en annen arbeidsgiver har samtidig, vil en oversikt over dette bli ført inn i arbeidsboken hans av den nye arbeidsgiveren på hovedstedet for styrker.

Anbefalt: