Hvordan Lage En Oppføring I Arbeidsboken På Deltid

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Oppføring I Arbeidsboken På Deltid
Hvordan Lage En Oppføring I Arbeidsboken På Deltid

Video: Hvordan Lage En Oppføring I Arbeidsboken På Deltid

Video: Hvordan Lage En Oppføring I Arbeidsboken På Deltid
Video: Juridisk kontormedarbeider - tilbys heltid eller deltid 2024, Kan
Anonim

I dag er det ofte situasjoner når ansatte jobber i to eller flere stillinger. Vanligvis utstedes en ansatt på arbeidsplassen i henhold til en arbeidsbok, og på et ekstra sted - i henhold til en ansettelseskontrakt. Arbeidslovgivningen har lov til å gjøre en oppføring om kombinasjonen i arbeidsboken.

Hvordan lage en oppføring i arbeidsboken på deltid
Hvordan lage en oppføring i arbeidsboken på deltid

Nødvendig

arbeidskode, former for relevante dokumenter, selskapsforsegling, penn, deltidsarbeidsbok

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis en borger jobber i en organisasjon i to stillinger, må han skrive en søknad som er adressert til den første personen i selskapet med en forespørsel om å gjøre en oppføring i arbeidsboken om deltidsarbeid. På søknaden setter den ansatte sin signatur og datoen for søknadens skriving.

Steg 2

Leder av foretaket utsteder en ordre på grunnlag av en uttalelse om muligheten for å legge inn sin tilleggsposisjon i arbeidstakers arbeidsbok. Dokumentet er tildelt et nummer og en dato. Direktøren signerer det og setter organisasjonens segl.

Trinn 3

I ansettelseskontrakten med en ansatt som jobber i hoved- og tilleggsposisjonene, er det nødvendig å skrive at dette arbeidet er en kombinasjon for ham. Dessuten kan han bare jobbe med det på fritiden.

Trinn 4

I arbeidsboken til en spesialist setter personaloffiseren nummeret på den ordinære posten og datoen for ansettelse på deltid etter oppføringen om hovedstillingen. I informasjonen om arbeidet er stillingen, strukturell enhet der arbeidstakeren er tatt opp, angitt. Det må skrives at dette verket er en kombinasjon for ham. Grunnlaget for oppføringen er ordren for opptak til en ytterligere stilling, personaloffiser skriver nummer og dato.

Trinn 5

Hvis en ansatt jobber i to stillinger i forskjellige organisasjoner, må han fra det ekstra arbeidsstedet ta en kopi av arbeidsordren som er signert av direktøren for virksomheten, en ansettelseskontrakt eller et attest på brevpapir, som indikerer at arbeidstakeren virkelig jobber i dette selskapet.

Trinn 6

Personalansvarlig for hovedarbeidsstedet lager en oppføring i arbeidstakers arbeidsbok om å ansette ham til en deltidsjobb, hvis grunnlag er et av de innsendte dokumentene. Videre er organisasjonens fulle navn, stillingsnavnet og den strukturelle enheten til det ekstra arbeidsstedet angitt. Arbeidstakeren anbefales å oppbevare sertifikatet på brevhodet til deltidsjobben i arbeidsboken og presentere det når det er nødvendig.

Anbefalt: