Hvordan Komme I Gang I Tide

Hvordan Komme I Gang I Tide
Hvordan Komme I Gang I Tide

Video: Hvordan Komme I Gang I Tide

Video: Hvordan Komme I Gang I Tide
Video: Наказание | Драма | полный фильм - русские субтитры 2024, April
Anonim

Spørsmålet om tid er spesielt akutt når det gjelder arbeid. Og det handler ikke om å kunne fullføre alle ting i tide, men i det minste ankomme til et strengt bestemt tidspunkt.

Hvordan komme i gang i tide
Hvordan komme i gang i tide

Først lager du på en klokke med en vekkerklokke (det er bedre at det er flere av dem). Forsikre deg om at alle viser riktig tid, eller legg dem 15 minutter foran for forebygging.

Still inn alarmer til forskjellige tidspunkter, men hold intervallet kort.

Det er bedre å plassere klokken vekk fra sengen din for å eliminere muligheten for å raskt slå av samtalen og sovne like raskt etterpå uten å gå ut av sengen.

For å minimere tiden for morgenforberedelsene, må du forberede tingene du trenger for i morgen på forhånd. Lag også frokosten din på forhånd slik at du om morgenen bare trenger å ta den ut av kjøleskapet eller varme den opp igjen.

For ikke å referere til trafikkork igjen hvis du er for sent, kan du slutte å sitte fast i dem hvis du tenker over en annen, mindre belastet rute. I det minste kan du forlate huset med en 20-minutters margin.

Men den sikreste måten å ikke sove på jobb er å bare legge seg i tide og slappe av litt før sengetid (ta et bad eller lese en bok over et glass varm melk).

Anbefalt: